"BÜYÜK ATILIMLAR BİZİ BEKLİYOR"

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Özgür Öztürk, "Daha önceden halkımız bizi test etmişti. Güvenirlik sıkıntımız yok. İnşallah gerek tarım da, gerek sanayi de büyük atılımlar çok kısa sürede inşallah bizi bekliyor."dedi.

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Özgür Öztürk, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve Saadet Partili yetkililer, seçim çalışmaları kapsamında Bankalar Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

MECLİSE GİRDİĞİMİZDE HALKIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Özgür Öztürk, "Bugün esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Gerek Bursa`da gerek İnegöl`de gezdiğimiz noktalarda, halkımızın Milli İttifak fikrine sıcak baktığını görüyoruz. Olumlu olarak değerlendiriyor ve destek vereceklerini söylüyorlar. Hatta ittifakın seçimden sonra da devam etmesinden taraflar. Şu an gelinen nokta da gösteriyor ki; halkımız gerçekten de Milli İttifak fikrini beğeniyor. Biz buradan yola çıkarak Milli İttifak`ın baraj sorunu kalmamıştır. Halkımıza bunun müjdesini veriyoruz. Saadet Partisi`nin mecliste olması demek, inşallah halkımızın yüzünün gülmesi demektir. Daha önceden halkımız bizi test etmişti. güvenirlik sıkıntımız yok. İnşallah gerek tarım da, gerek sanayi de büyük atılımlar çok kısa sürede inşallah bizi bekliyor. Halkımızdan isteğimiz; desteklerini arttırarak devam ettirsin. Hükümette güçlü bir şekilde yer alalım. Güzel icraatlar yapmak için bizlerden desteklerini esirgemesinler diyoruz" dedi.

İLGİNÇ VE KOMİK

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Gazetesi İnegöl Eki`nde yer alan, "İnegöl`de değişim başladı" başlığını değerlendiren Öztürk, "Çok ilginç ve komik buluyoruz. İnegöl`de değişim negatif yöndedir. Şu anda hizmet kalitesinde ciddi bir düşüş vardır. Bunu gerek şehir merkezinde gerekse de köylerde hissediyoruz. Halkımız bunları yansıtıyor. Herhalde buna ters okuma denir. Biz inşallah onu ters çevirdiğimizde milletimiz gerçeği anlayacaktır"  şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00