BÜYÜKIŞIKLAR YENİDEN YÖNETİME ADAY

BÜYÜKIŞIKLAR YENİDEN YÖNETİME ADAY

Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Büyükışıklar, 18-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 13. olağan genel kurul öncesinde yaptığı açıklamasında; yeniden yönetim kurulu adayı olduğunu açıkladı.

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 18-19 Şubat 2012 tarihlerinde yapılacak olan 13. Olağan Genel Kurulunda; Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Büyükışıklar Katılımcı Mühendisler Grubu olarak Yönetime aday olduklarını söyledi.

 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükışıklar, katılımcı mühendisler olarak; şubede bugüne kadar sürdürdükleri birlikteliği ve temel ilkeleri, odanın tüzük ve yönetmelikleri çerçevesinde, geleneklerine saygılı, genç, deneyimli, emekten yana politikalar üreten, hukukun üstünlüğüne inanan, eylem ve düşünce birliği oluşturmak açısından Şube Danışma Kurulunun önerisi ve eğiliminin önemli olduğuna inanan, çağdaş, laik, demokrat ve yurtsever bir ekip olduklarını söyledi.

 

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin kuruluşundan bu güne süre gelen yönetim anlayışının ve oda geleneklerinin temsilcileri olduklarını anlatan Büyükışıklar; “Bizler dün olduğu gibi yarında; ulusal bağımsızlığımızı ve laik cumhuriyetimizi koruyan, meslek ve meslektaş sorunlarının, ülkenin ve halkın sorunlarından ayrılmayacağını kabul eden, üyelerinden ve bilimsel çalışmalardan aldığı gücü, yine meslektaş sorunlarının çözümüne, ulusal çıkarlarımız ve kamu yararına kullanan, mesleki gelişimi, bilimsel çalışmaları ve meslek etiğini esas alan, kamusal denetimi savunan ve uygulanması için çaba sarf eden, kamu hizmet alanlarının piyasalaştırılmasına ve özelleştirilmesine karşı duran, devrimci, demokrat ve yurtsever karakterli, Güvenceli yaşamı ve güvenceli çalışma hayatını savunan, İnsanlık onurunun korunmasından yana, İnsan hakları ihlallerine karşı, Meslektaşlarının Akademik haklarını savunan, bir ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Temel çalışma alanı; enerji, elektronik,  iletişim, bilişim, biyomedikal ve otomasyon olan üyelerimizin özlük hakları, örgütlenmeleri ile mesleki çıkarlarını savunmada, şubemiz örgütleyici konumda olmasına devam edilecektir. Ülkemiz doğal kaynaklarının değerlendirilmesinin, ithal enerji kaynaklarına olan bağımlılığın azaltılmasının doğru enerji politikaları ile başarılacağına inanmaktayız. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesini yönetecek programa ve kadroya, gerçekleşmiş verilere sahip olan biz katılımcı mühendisler, meslekçi bir çizgiyle çalışan, sağlıklı ve demokratik işleyişin güvencesi olduğumuzu geçtiğimiz dönemlerde de gösterdik. Bizler bu dönemde de tekrar ülkemize, halkımıza ve üyelerimize karşı, sorumluluklarımızı kaldığımız yerden devam ederek yerine getirmek için, üyelerimizin, mesleğimizin, odamızın, ulusumuzun hak ve çıkarlarını koruyarak geliştirmeyi hedef alacağız. Demokrasinin özünün katılım olduğu ilkesinden hareketle tüm üyelerimizi Genel Kurul ve Seçimlerimize davet ediyoruz” dedi.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00