BÜYÜKIŞIKLAR'IN GÖZÜ YÜKSEKLERDE:

BÜYÜKIŞIKLAR

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Abdullah Büyükışıklar, 23 ve 24. dönem Milletvekilleri arasında elektrik yüksek mühendisi kimsenin bulunmadığını belirterek, İnşallah bir İnegöllü olacak. Sakallı oradan inecek Abdullah Büyükışıklar, Enerji Bakanı olacak

 

CHP Bursa Milletvekili aday adayı Abdullah Büyükışıklar, tanıtım çalışmaları kapsamında önceki akşam saat 19.00'de CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Büyükışıklar, beraberinde getirdiği 10 kişiyi partiye üye yaparak rozet taktı. Programa CHP İlçe Başkanı Engin Başar ve çok sayıda partili katıldı.

 

TARAFTARLAR KARŞILADI

Engin Başar'ın kısa selamlama konuşmasının ardından söz alan CHP Bursa Milletvekili aday adayı Abdullah Büyükışıklar, Bütün ilçeleri gezerek derdiğimizi anlattık. Ön seçime 3 gün kala da ilçeme geldim. Beraberimde 10 arkadaşım geldi ve onlarda partime üye olacaklar” dedi. Büyükışıklar, tanıtıma katılan İnegölspor taraftarlarına da teşekkür etti.

 

ÖZELLEŞTİRİLEN DAĞITIM ŞİRKETLERİNİ GERİ ALACAĞIZ

Elektrik yüksek mühendisi görevini sürdürdüğünü belirterek konuşmasını sürdüren Abdullah Büyükışıklar, 23 ve 24. dönem Milletvekilleri arasında elektrik yüksek mühendisi olan yok. İnşallah bir İnegöllü olacak. Oraya vekil olmaya gitmiyorum. Sakallı oradan inecek Abdullah Büyükışıklar, Enerji Bakanı olacak. Birçok kuruluşun üyesiyim. Sakallı 6 ay meslekten men aldı. Ona meni veren 7 kişiden biri benim. Sakallı 7 Haziran'da 3. döneme takılıyor, 3 ay mesleğini yapamayacak. Cezayı aldı. Soma'da 300 insanımızı kaybettik. O televizyonların karşısına çıkıp, trafo patladı dedi. Trafo patlayınca 300 kişi kaybedilmez. İşadamlarının elini rahatlatmak için bunu söyledi. Biz de bunu disiplin kuruluna gönderdik. Cezası kesildi. 2007 yılında da Bursa'dan milletvekili aday adayı oldum. 16. sıradaydım. Yılmadım. Ev ev, köy köy, mahalle mahalle partim bir tane fazla oy alsın diye çalıştım. 8 Haziran'da özelleşmiş kamu şirketleri yeniden halkın malı olacak. AKP iktidara gelir gelmez Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz'ın yapamadığını hemen ilk iş Telekom ve dağıtım şirketlerini özelleştirmek oldu. Özelleştirdikleri dağıtım şirketlerini geri alacağız. Enerji doğal bir mirastır, toplumsal hizmettir. Enerji verimliliği kurumunu kapattılar. Bu kurumu yeniden kurmak için adayım. Enerji verimliliğini sahip çıkarsak doğalgaza ve ithal kömüre verdiğimiz para yüzde 20 azalacak” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07