www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?BÜYÜKŞEHİR GEMLİK´İN YANINDA?

?BÜYÜKŞEHİR GEMLİK´İN YANINDA?

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik´te düzenlenen iftar programlarında Fevziye ve Katırlı köyleri sakinleriyle bir araya geldi.

 

Gemlik´te düzenlenen iftar programlarında Fevziye ve Katırlı köyleri sakinleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ?Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman, hizmetlerimizle Gemlik´in yanında olacağız? dedi.

Ramazan ayında her akşam Bursa´nın farklı bir köşesinde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik´te düzenlenen iftar programlarında Fevziye ve Katırlı köyleri sakinleriyle birlikte orucunu açtı.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve bağlı şirketlerin yöneticileriyle birlikte Gemlik´te önce bir dizi teknik inceleme yaptı, ardından da Katırlı ve Fevziye köylerinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Katırlı ve Fevziye köyleri sakinlerinin yoğun katılım sağladığı programlarda konuşan Başkan Altepe, Ramazan ayının Bursa´da en güzel şekilde yaşandığına dikkati çekti.

Ramazan´ın anlam ve önemine de değinen Başkan Altepe, ?Rahmet ayı Ramazan´ın bereketini ve güzelliğini paylaşmak için dostlarımızla birlikteyiz. Sevgi, kardeşlik ve dostluğun pekiştiği bu günlerin Bursa ve Türkiye´ye hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan ayında Suriye, Irak, Filistin, Mısır ve tüm dünyada sıkıntı içindeki Müslümanların da refaha ermesini diliyorum? dedi.

?HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ?

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarına işaret ederek, ?Büyükşehir Belediyesi olarak bizler her zaman Gemlik ile beraberiz. Katırlı ve Fevziye başta olmak üzere bu bölgeye her türlü hizmeti yapmak üzere gece gündüz çalışıyoruz ve çalışacağız. Gemlik bize her zaman destek oluyor, bizler de Gemlik´e sevgimizi ve desteğimizi çalışmalarımızla göstereceğiz? diye konuştu.

Başkan Altepe, ilerleyen günlerde Gemlik´in güzel yatırımlarla buluşacağına dikkati çekti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Fevziye ve Katırlı köyleri sakinlerini güzel bir atmosferde buluşturarak bölgeye moral veren Başkan Altepe´ye teşekkür etti.

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25