www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BÜYÜKŞEHİR HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ana arterlerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarına Kemalpaşa Mahallesi Hocaköy Yolu üzerinde devam edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin İnegöl´ün ana arterlerinde başlattığı asfaltlama çalışmaları sürerken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kemalpaşa Mahallesi Hocaköy yolu üzerinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kansu, yol üzerinde meydana gelen bozulmalar yüzünden sıkıntı çeken sokak sakinlerinin bu çalışma sonucunda rahat bir nefes alacağını belirtti.

ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Yardımcısı Adil Kansu; ?Şehrin her noktasında yürüttüğümüz altyapı ve üst yapı çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Her geçen gün hizmet ağımızı artırarak özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu noktada tek gayemizin halkımıza hizmet olduğunu bilerek hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Yapılan bu hizmetler ile İnegöl´ün her geçen gün çehresinin değiştiğine ilçe halkımızın da yakinen şahit olduğunu görmekteyiz. Ayrıca şehrimizin aksayan yönleriyle alakalı halkımızdan gelebilecek her türlü öneri, talep ve şikayetlere açık olduğumuzu da buradan belirtmek isterim? dedi.

600 TON ASFALT ATILDI

Bizler her türlü sorunu çözmek için şehrin her noktasında aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Kansu; ?Bugün de gördüğünüz gibi Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle bu yolu asfaltlıyoruz. Burada yaklaşık 600 PMT ve yaklaşık yine 600 ton sıcak asfalt uygulanıyor. İnşallah burada yürütülen çalışmalar sonrası bu yol daha sağlıklı ve güzel bir şekilde mahalle sakinlerimize hizmet vermeye başlayacak? ifadelerini kullandı.

Kansu son olarak; ?Bu çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim. Bu vesile ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine de hem burada hem de şehrimizin her yerinde bizlere vermiş oldukları katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum? dedi.

 

HABER: Onurhan Bayraktar



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01