BÜYÜKŞEHİR OYLAT´A YENİ OTEL YAPACAK

BÜYÜKŞEHİR OYLAT´A YENİ OTEL YAPACAK

Oylat girişinde bulunan ve kısa süre önce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından boşaltılan metruk otel binasının yıkılarak, yerine Büyükşehir marifeti ile yeni oteller yapılacağı açıklandı.

 

Oylat´ın girişinde bulunan metruk haldeki binaların bir an evvel yıkılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tatil beldesine girişte böyle bir binanın vatandaşları karşılamanın hoş olmadığını ifade etti.

EKONOMİK ÖMRÜNÜ TAMAMLADI

Başkan Aktaş, ?Orası Orman İşletmesi´nindir. Grin Otel Antep´ten bir firmaydı. Nihayetinde Orman İşletme tarafından çıkarıldı. Bununla alakalı konu şuan Orman İşletmede... O binalar artık ekonomik ömrünü tamamladı. Öncelikle ben boşaltılmasını bekliyorum. İnegöl Belediyesi olarak bana ?yıkın´ deseler ben hemen yıkım işlemlerine başlayacağım. Şuan yıkılmasının ben bir avantaj olduğunu düşünüyorum, çünkü metruk terk edilmiş binalar gibi, tatil beldesine girdiğinizde pat diye karşınıza bu eski binalar çıkıyor. Hoş bir durum değil. Yıkımını hemen gerçekleştirebiliriz, ama bu anlamda bürokrasi biraz ağır işliyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde yıkımı gerçekleşebilir? dedi.

 

YERLER BÜYÜKŞEHİR´E DEVREDİLDİ

Aktaş konu ile ilgili yeni bilgilerin olduğunu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı´nın Oylat´ın girişinde bulunan eski binaların yerlerini Büyükşehir Belediyesine devrettiğini ifade etti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı´nın bir şartla eski bina yerlerini Büyükşehir´e devrettiğini belirten Aktaş, bu şartın ise o binaların yerine yeni otellerin yapılması olduğunu ifade etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07