BÜYÜKŞEHİR ŞEFKATİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ŞEFKATİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Bursa´da sergileyen Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma Koordinasyonluğu kanalı ile yetimler başta olmak üzere tüm mağdur ailelere yardım elini uzatıyor.

 

Bursa´yı her alanda geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken, ?kimsesizlerin kimi olmak´ prensibini de hiç ihmal etmeyen Büyükşehir Belediyesi, yetim ve yardıma muhtaç ailelere yaptığı destekleri de hız kesmeden sürdürüyor. Bursa kent merkezi ve bağlı ilçelerde sosyo-ekonomik yönden desteğe yardım duyan ailelerin daha iyi şartlarda yaşamaları ve aile birliklerinin korunması amacıyla her türlü maddi manevi destek sağlanırken, Koordinatörlüğünü Mehmet Çepni´nin yaptığı Sosyal Yardımlaşma Koordinasyonluğu, evlilik hazırlığındaki yetim kızlara beyaz eşya, mobilya ve çeyiz desteği de sağlanıyor.

 

Ev ziyaretleri ile maddi desteğin yanı sıra moral desteği de verilen yetim ve yardıma muhtaç ailelere yine belirli periyotlarla gıda, giyecek ve eğitim çağındaki çocuklara da kırtasiye yardımları düzenli olarak yapılıyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32