BÜYÜKŞEHİR NE İŞ YAPAR

BÜYÜKŞEHİR NE İŞ YAPAR

Şiddetli lodos sonrası yıkılan hal kapısı, 2 gündür kaldırılamadı. Mağdur olduklarını ifade eden hal esnafları, Büyükşehir'e ve Tarım A.Ş.'ye ateş püskürdü.

Hal binasının arka giriş kapısı Pazar günü şiddetli lodos nedeniyle yıkıldı. Herhangi can ve mal kaybının yaşanmadığı olay sonrası durumu Hal Müdürlüğüne bildiren esnaf yıkılan kapının engel olduğunu belirterek bir an önce kaldırılmasını istedi.

KAMYONLAR GİRİŞ ÇIKIŞ YAPAMIYOR

Büyük kamyonların giriş çıkış yapamadığını kaydeden esnaf, 2 gün geçmesine rağmen kapının kaldırılmamasından Büyükşehir ve TARIM A.Ş.’yi sorumlu tutarak ateş püskürdü.

“TARIM A.Ş. YATIRIM YAPMA GEREĞİ DUYMUYOR”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hal esnaflarından Abdullah Yentek, “Büyükşehir nerede? Hizmet bekliyoruz ama henüz bir fayda göremedik. Yazıklar olsun. Bina üzerimize yıkılacak. Burası Tarım A.Ş.’ye verildi fakat hiçbir uygulama yapılmadı. Tarım A.Ş. İnegöl halinin zarar ettiğini söyleyerek yatırım yapma gereği duymuyor. Hale giriş var çıkış yok. Pazarcı esnafımızın en yoğun olması gereken zamanda yaşadığımız bu rezaleti kim izah edebilir?” dedi.

SÖZ VAR FAALİYET YOK

Hal esnaflarından Caner İçmen ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin her geldiğinde aynı sözü verdiğini fakat bir çivi bile çakılmadığını belirterek, “Halin çevresindeki teller yıkık vaziyette. Hırsızlar sürekli olarak hale girmeye çalışıyorlar. Bu sorunlara bir çözüm bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24