BUYURMAYACAĞIZ, EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

BUYURMAYACAĞIZ, EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Şehitler köyünü ziyaret eden MHP Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, göreve geldiklerinde fırsat zenginleri olmayacağını ifade ederek; Biz herkese eşit hizmet edeceğiz. Biz buyurmayacağız, en iyisini yapmak için çalışacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, seçim çalışmaları kapsamında ekibiyle birlikte Şehitler köyünü ziyaret etti. Fikret Fidan, köy kahvesinde köylülerle buluşup sorunlarını dinledi.

 

Ziyarette köyün gençlik kolları başkanı Olcay Çakır, köyün ihtiyaçları ile ilgili isteklerini ve beklentilerini anlattı. Köyün mevcut kütüphanesi, Hasan Dede şenlikleri, sulama ve içme suyu, elektrik sorunları, düğün salonu, gençlik lokali ve bölgenin ağaçlandırılması ile gençler için halı saha yapılmasını istediklerini söyledi.

 

BUYURMAYACAĞIZ, EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

MHP adayı Fikret Fidan ise ilk köy ziyaretini yaptığını belirterek, Şehitler köyündeki güzel karşılamalarından dolayı köy halkına teşekkür etti. “Sizin isteklerinizin ve hizmetlerin büyük bir bölümünü kazandığımız takdirde inşallah Belediye olarak biz yapacağız” diyen Fidan, “Biliyorsunuz Büyükşehir’e bağlandık ve köylerimiz artık mahalle oldu. Dolayısıyla hizmetlerin yüzde 0’ını Büyükşehir marifetiyle yapacağız. Biz göreve geldiğimizde fırsat zenginleri olmayacak. Biz herkese eşit hizmet edeceğiz. Biz buyurmayacağız, biz en iyisini yapmak için çalışacağız. Özellikle köylerimizde yapılan amatör sporlara elimizden geldiğince ve imkânlar elverdiğince destek çıkacağız. Sizler teveccüh eder bizi göreve getirirseniz, sizlere danışarak köyünüze hizmet yapacağız” dedi.

 

MHP Belediye Meclis üyesi adayları da kendilerini tanıtıp Şehitler köyü halkından yerel seçimlerde partilerine ve kendilerine oy istediler.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68