www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"BUYURUN KONGRE SALONUNA"

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, görevlerinin başında olduklarını ve kendilerini eleştirenleri kongre salonlarına davet ettiklerini belirtti.

 

Seçimlerin ardından DP üyesi olup da DP´ye oy vermeyen seçmenlere haklarını helal etmediklerini belirtmelerinin üzerine eleştirilerin hedefi olan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş konuya son noktayı koydu.

BUNUN YERİ BASIN DEĞİL PARTİ LOKALİDİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?Parti üyesi arkadaşımız ben ve ilçe teşkilatıma isimleri ve kendileri bizler için çok önemli olan parti üyesi ağabeylerimiz ile ilgili bir açıklama yaparak eleştirilerde bulundu. Biz görev merci olarak her türlü eleştiriye açığız, fakat biz açıklamamızı yaparken DP´li olup da oy vermeyenlere tepkimizi belirtmiştik. Partimizin değerli büyükleri bu arkadaşı arayıp rahatsız olduklarını belirterek bir açıklama yapmasını istedilerse saygı duyuyorum. Beni en az 3 kuşak hepsi tanırlar, keşke beni arayıp tepkilerini dile getirselerdi. Hepsi bizim için birer değerdir. Eğer ki haberleri yoksa bu değerli isimleri bu polemiğe sokma cüretini bu arkadaşın nereden aldığını merak etmiyor değilim. Biz sözümüzün arkasındayız. Ben ve ilçe teşkilatım DP´li olup da oyunu başka partilere verenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Ben ve yönetimim mükemmel olduğumuzu iddia etmedik, çıkıp en zor zamanda partimizin ışıklarını açık tuttuk, lokalimizi derleyip eksiklerini giderdik ve İnegöl nezdinde temsil etmeye çalıştık. Belediye seçiminde aday dahi çıkaramayan bu partiye tertemiz genç bir milletvekili adayı çıkarttık. Oy pusulasının içine DP parti seçimini tekrar koyduk. Arabamızı süsledik, gerekli dokümanları bastırıp ilçe yönetimi ile birlikte yetişebildiğimiz her yere gitmeye çalıştık. Bunları yaparken sınırlı imkânlarımız vardı. Bizlere maddi ve manevi anlamda destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu konuların yeri basın değil parti lokalidir. İlk ve son defa böyle bir konuya yanıt veriyorum. Bundan sonra bizi eleştirecek olanları kongre salonlarına davet ediyorum. Siyaset şahsi bir işyeri değildir. Bu partideki makamıma keyif için oturmuyorum. İşimin başında koşturan bir ilçe başkanıyım. Ben ve arkadaşlarım kongreye kadar görevimizin başındayız, tekrar aday olmayı da düşünüyoruz. Delegemiz de seçerse çıtayı daha yukarılara taşımayı kendimize düstur edindik. Bu partiyi bir daha yönetimi toplanmayan, sadece şahsi ofismiş gibi açılan ellere teslim etmeyeceğiz. Rahmetli Cumhurbaşkanımızın cenazesine İlçe teşkilatı olarak 2 gün kala bir çalışma yaptık, otobüs ayarladık. Ulaşabildiğimiz herkese teklifimiz yaptık, gerekli çoğunluk olmadığı için otobüsü iptal ederek MKK üyesi Salim Kaplan, ben ve eski ilçe yöneticimiz Ekrem Yılmaz ağabeyimiz ile beraber katıldık. Orada da kendi şahsi aracıyla gelen birçok İnegöllü arkadaşımızı gördük. Haberi olmamış veya haberi verilmemişse bu bizim sorunumuz değildir? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00