www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Camii imamlarını kahvaltıda ağırladı

Camii imamlarını kahvaltıda ağırladı

Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız, Mahallesinde bulunan camii imamlarını, İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü´nün de katıldığı kahvaltıda ağırladı.

Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız bir farkındalık ortaya koydu. Halkla iç içe olmayı hedefleyen ve Mahallesinde yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için ilk öncelik olarak mahallesinde bulunan camii imamlarının dertlerini, isteklerini, şikayetlerini dinleyebilmek için kahvaltılı toplantı düzenledi.

Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız´ın düzenlemiş olduğu kahvaltıya İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Posoflular Dernek Başkanı Cavit Dülger, Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak,Burhaniye Mahallesi Muhtar azaları ve Burhaniye Mahallesinde görev yapan camii imamları katıldı.

Düzenlenen Kahvaltıda kısa bir selamlama konuşması yapan Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız; ?Değerli Kaymakamım öncelikle davetimizi kırmayarak aramıza katıldığınız için teşekkür ederim. Burada bugün toplanmamızın sebebi mahallemizde görev yapan ve halkla sürekli iç içe olan camii imamlarımızla istişarelerde bulunarak dertlerini, isteklerini, şikayetlerini dinleyerek bunları not ederek bunları gerekli mercilere iletebilmek için böyle bir toplantı düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz toplantıları daha da sıklaştırarak, İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban´ın da katılacağı haftalık toplantılar haline getirmeyi planlayarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmeyi ve vatandaşlarımızla iç içe olmayı hedefliyoruz.? Dedi

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00