www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CAMİLER ŞENLENECEK

CAMİLER ŞENLENECEK

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ?Haydi Çocuklar ve Gençler Camilere Koşalım Namazda Buluşalım? projesinde, vakit namazlarına en çok iştirak eden çocuklar, sürpriz hediyelerle ödüllendirilecekler.

İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında vakit namazlarında camiye giderek imamların yoklamasından en çok imza toplayan öğrenciler, sürpriz hediyelerle ödüllendirilecekler.

23 Ocak Cumartesi günü sabah namazında başlayacak olan etkinliğin, 6 Şubat Cumartesi günü yatsı namazında sona ereceği öğrenildi.

?NAMAZDA BULUŞALIM VE DİRİLELİM?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Müftü Kazım Güzel, ?İnegöl Müftülüğü olarak 15 tatilde ?Haydi çocuklar ve gençler, anne babamızla, dede ve ninelerimizle camide buluşalım´ kampanyası başlattık. Arzumuz şudur; çocuklarımızla, gençlerimizle, anne-baba, dede ve ninelerimizle camilerimize koşup namazda buluşalım ve dirilelim. Her katılımcıya camilerimizde sürpriz hediyeler vereceğiz. Bu yarışmaya katılan çocuklarımız genel olarak 7-17 yaş arasındaki yavrularımız olacak. Kız-erkek ayrımı yapmadan bütün evlatlarımız bu etkinliğe katılacak. Etkinliğimiz 23 Ocak Cumartesi günü sabah namazında başlayacak. 6 Şubat Cumartesi yatsı namazında sona erecek. En az 3 vakit cami cemaatiyle kılınıp; cami imamının imzası alınacak. O imzalar toplanılarak en çok camiye devamlı olanlar tespit edilecek. Çizelgeler 7 Şubat Pazar günü cami imamlarında toplanacak.  Her caminin 1, 2 ve 3´üncüsü belirlenecek. Katılımcılara sürpriz hediyeler sunulacak. 1, 2 ve 3. olan evlatlarımız için de büyük bir mekânda hediye programı yapılacak. Hediyeler sürpriz diyerek hediyelerin önünü açmayalım. Namaz kıldıkları için Cenab-ı Hakk onları mükâfatlandıracak. Biz de namaza teşvik sadedinde sürpriz hediyeler sunmuş olacağız. Biz bütün anne-baba, dede-nineleri teşvik etmeye devam edeceğiz. Yavrularımızı da camiye koşmaya davet ediyoruz? dedi.

30 İNEGÖLLÜ ÖĞRENCİ UMREYE GİDİYOR

Güzel, ?Sömestr umresi için Bursa ilimizden 1. etapta 23 Ocak 2016´da Yenişehir havaalanından kalkacak uçak kalkacak. Medine´ye uçak inecek. Medine´den Mekke´ye geçecekler. 3 Şubat´ta da Cidde´den geri dönüş yapacaklar. 7 grup halinde umreye gidiş olacak. 7. grup İnegöllü öğrencilerden oluşuyor. İnegöl´den 30 öğrencimiz umreye gidecek. Toplam bu grubun içerisinde 210 umrecimiz vardır. Yani 1. etapta umreye giden 210 umrecimiz arasında 30 kişilik grup İnegöllü öğrenciden oluşuyor? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01