www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CAMİYİ YIK ADALETİ YIKMA

CAMİYİ YIK ADALETİ YIKMA

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, İlçe Divan Toplantısını düzenlemiş olduğu bir iftar programıyla gerçekleştirdi. Programa katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Birol Aydın, konuşmasında Türkiye´deki adaletsizliklere vurgu yaptı.

?CAMİYİ YIK ADALETİ YIKMA?

Birol Aydın, ?Hazreti Ömer, zamanında valisine yazmış olduğu mektupta da belirtildiği gibi, camiyi yık adaleti yıkma. Adalet olmazsa olmaz. Doğru yatırım Saadet Partililerin öteden savunduğu bir şeydir. Yola, köprüye ve hastaneye de ihtiyacımız var doğrudur, ama ondan önce başka yapılması gereken şeyler var. Ailelerin evine para girmiyor, bereket kalmadı, doğru yatırım ve sürekli üretim olması lazım.  Para güç değildir, bu arkadaşların öteden beri anlamadıkları budur. Eğer para güç olsaydı bugün Katar´ın, birleşik Arap ülkelerinin  bir yetkisi olurdu. Güç; sanayidir, hayvancılıktır, teknolojidir. Bizim bunu bu ülkede gerçekleştirme zaruretimiz var.  Helal kazanç, dürüst kazanç yollarını açmamız lazım. Bizim toplumun her bir ferdine helal ve dürüst kazancın yollarını açmamız lazım. Bunun dışında adil paylaşımı, ehliyeti ve liyakatı hayatımızın bütün alanlarında hakim kılmamız lazım? dedi.

-------------------------------------------------------------------------------

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, İlçe Divan Toplantısını düzenlemiş olduğu bir iftar programıyla gerçekleştirdi. Programa, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Bursa İl Müfettişi İsmail Özdemir, Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve çok sayıda partili katıldı. Programda ayrıca Gençlik Kolları başkanlığında devir teslim töreni de yapıldı. Resul Cerhal Gençlik Kolları Başkanlığını Furkan Sütcü´ye teslim etti.

?HEDEFİMİZ HAK NİZAMI HAKİM KILMAKTIR?

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, ? Değerli teşkilat mensuplarımız, yönetim kurulu olarak mayıs ayı içerisinde yönetim kurulumuzu tekrar gözden geçirdik ve bu süreçte yönetimimize teklif edilen isimlerin istişaresini yaptık. İstişareler sonucunda, yedi tane kardeşimizi yönetimimize dahil etmiş olduk. Yine bu ay sonuna kadar, mahalle sorumlularımızı gözden geçiriyoruz ve daha faydalı bir hale getirmek için uğraşıyoruz. Böylelikle Ramazan Bayramı sonrasında tempomuzu yeniden artıracağız. Bizler Milli Görüşçüler olarak takatimizin sonuna kadar mücadele etmek zorundayız. Rabbimizden dualarımızın kabul olduğu şu günlerde, ayaklarımızı bu davada sabit kılmasını ve bu Ramazan Ayını da bütün Müslümanların kurtuluşuna vesile kılmasını temenni ediyorum. Sözlerime Erbakan Hocamızın bize öğrettiği şu sözlerle son vermek istiyorum; Bizim davamız İslam´dır, gayemiz Allah´ın rızasını kazanmaktır, hedefimiz hak nizamı hakim kılmaktır, arzumuz tüm insanlığın saadetidir, yolumuz cihattır, yolumuz ikna metodudur,  insanlığın kurtuluşu ancak İslam ile mümkündür, bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz. İster gecenizi gündüzünüze katın çalışın, ister yan gelip yatın bu hak davanın başarısını ne bir gün öne alabilirsiniz, ne de bir gün geciktirebilirsiniz, bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan verdiğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geceniz bereketli olsun inşallah? dedi.

?RAMAZAN AYI MEYDAN OKUMA AYIDIR?

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Birol Aydın, ?Şüphesiz Ramazan ayı meydan okuma ayıdır Bütün dünyayı bütün zalimlere karşı meydan okuma ayıdır Yememiz, içmemiz Allah rızası içindir ve ramazan ayı Allah´a en yakın olduğumuz aydır Bu yakınlığı kalan 11 aya yaymayı nasip etsin. Çoğu kez denir ki, fakirin fukaranın halini anlamamıza yarıyor oruç, şahsen öyle düşünmüyorum eğer öyle olsaydı zenginlere farz olurdu.? dedi.

?BİZ BU SOKAKLARIN EN FİYAKALI İNSANLARIYIZ?

Sadet Partisi İnegöl Teşkilatı´nın aktif çalışmalarıyla bilinen bir teşkilat olduğunu belirten Birol Aydın, ?Biz Saadet Partililer olarak acı çekmeye talip olan insanlarız, dolayısıyla biz bu sokakların en fiyakalı insanlarıyız. Çünkü biz derdimizi seviyoruz derdimiz bizim hayat pusulamız Ve biz hep ölecek yaşta olduğumuza inananlardanız. Fedakârlıkta bulunduktan sonra keşke demeyenlerdeniz, keşke aday olmasaydım, keşke toplantılara katılmasaydım, keşke para vermeseydim hiç demedik. Biz biliyoruz ki, 50 tane keşke 0,50 kuruş etmiyor? şeklinde konuştu.

ÜLKEMİZİN HALİ BELLİDİR

Bugün tüm STK´ların, medyanın, akademisyenlerin konuşması gereken Türkiye´nin içinde bulunduğu ağır durum olduğunu, ama bu durumun yerine magazinsel konular konuşulduğunu belirten Birol Aydın, ?Ülkemizin hali bellidir. İnsanlarımız yorgundur, siyasete olan güven tarumar edilmiştir ve son yıllarda bu artarak devam etmiştir.  İnsanların güvendiği dağlara kar yağmıştır. Bugün söylediğini yarın inkâr eder hale gelmişlerdir.  Türkiye bu buhranın içindeyken Saadet Partililer olarak her zamankinden daha fazla çalışmak mecburiyetindeyiz. Türkiye´yi toparlayacak bizden başka ses ve hareket kalmamıştır. Bütün siyasi partiler gözüne dikmiş Saadet Partisi´ne bakar olmuştur. Saadet Partisi´nin duruşuna bakıyorlar,  Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu´nun söylediklerine göre pozisyon alıyorlar. Bu durum bize büyük bir sorumluluk yüklüyor ve toplum bu kadar umutsuzken bizim umutsuzluğa kapılma hakkımız da kalmıyor. Bugün biz, hayata bir bütün olarak bakıyoruz? şeklinde konuştu.

?CAMİYİ YIK ADALETİ YIKMA?

Birol Aydın, ?Hazreti Ömer, zamanında valisine yazmış olduğu mektupta da belirtildiği gibi camiyi yık adaleti yıkma. Adalet olmazsa olmaz. Doğru yatırım Saadet Partililerin öteden savunduğu bir şeydir. Yola, köprüye ve hastaneye de ihtiyacımız var doğrudur, ama  ondan önce başka yapılması gereken şeyler var. Ailelerin evine para girmiyor, bereket kalmadı, doğru yatırım ve sürekli üretim olması lazım.  Para güç değildir, bu arkadaşların öteden beri anlamadıkları budur. Eğer para güç olsaydı bugün Katar´ın, birleşik Arap ülkelerinin  bir yetkisi olurdu. Güç; sanayidir, hayvancılıktır, teknolojidir. Bizim bunu bu ülkede gerçekleştirme zaruriyetimiz var.   Helal kazanç, dürüst kazanç yollarını açmamız lazım. Bizim toplumun her bir ferdine helal ve dürüst kazancın yollarını açmamız lazım. Bunun dışında adil paylaşımı, ehliyeti ve liyakatı hayatımızın bütün alanlarında hakim kılmamız lazım? diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25