www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ÇAMLICA? Hizmete Açıldı

?ÇAMLICA? Hizmete Açıldı

İnegöl´ün tanınan simalarından Bülent Temelli ve Muzaffer Yılmaz´ın ortaklaşa olarak İnegöl´e kazandırdığı; Çamlıca Kahvaltı ve Et Mangal Restoran düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Açılışa, Milletvekilleri Vildan Yılmaz Gürel ve Osman Mesten, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda davetli katıldı.

Kalabalık Toplantılar Yapılabilir Şekilde Tasarlandı

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan işyeri sahiplerinden Bülent Temelli, "İnegöl´ümüz her geçen gün büyüyor. Gelişim ile beraber de ilçemizde her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Bizde güzel bir müessese kazandırmak için harekete geçtik. Yaklaşık 8.5 aylık bir çalışmanın sonucunda da bu görmüş olduğunu müesseseyi açmak nasip oldu. 2 bin 200m2 alanda, kalabalık toplantıların yapılabileceği bir ortam olarak düşünüldü ve tasarlandı. Ben katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bizlere Bir Gurur Vesilesidir

Daha sonra kürsüye çıkan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Her açılan işletme şehrimiz adına bizlere bir gurur vesilesidir. Öncelikle ben medeni cesaretlerinden dolayı işletme sahiplerimizi kutluyorum. Ticaret, cesaret işidir. Kar ile zarar kardeştir ticarette. İnegöl´ümüz adına güzel bir kazanım olarak düşünüyorum. Çünkü artık insanlar çalışıyor ve beraberinde aileleri ile dostlarıyla güzel mekanlarda güzel vakit geçirmek istiyor.  Bu mekânların sosyalleşme adına güzel olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra da böyle güzel mekanların bu şehre kazandırılması için yerel yönetimler olarak bizler ve özel sektör çalışanları ile hep birlikte şehrimize daha güzellerini kazandırmak için gayret edeceğiz. Ben tekrar işyeri sahiplerimize mekânlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Programda son olarak açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Açılış öncesinde ben iki defa test etme imkânı bulduğum için herkese tavsiye ediyorum. İnanıyorum ki bu iş yeri şehre güzellik katacak. Ben tekrar bu mekânın İnegöl´e ve işyeri sahiplerine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak, Çamlıca Kahvaltı ve Et Mangal Restoran hizmete açıldı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01