www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE 1500 FİDAN

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE 1500 FİDAN

AK Parti İlçe Teşkilatı, Osmaniye Mahallesi mevkisinde bulunan heyelan alanına Çanakkale Şehitleri anısına bin 500 adet fidan dikimi gerçekleştirdi. Ağaç dikim programına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin`de katıldı.

 

Fidan dikimi programına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İlçe Başkanı Adem Demirel, Kadın Kolları, Gençlik Kolları olmak üzere çok sayıda partili katıldı. Fidan dikimine aileleri ile gelen ilçe teşkilatı mensupları bin 500 fidanı el birliği ile toprakla buluşturdu. Günün en çok fidan diken ismi ise gayretli çabaları ile Milletvekili Hüseyin Şahin oldu.

 

BU AĞAÇLAR İLÇE TEŞKİLATIMIZIN ESERİ OLACAK

Fidan dikiminin ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel projenin fikir sahibi olan Hüseyin Şahin'e teşekkür ederek, Burada erozyonu önlemek için bir program düzenledik ve yoğun katılım oldu. Ben katılan herkese ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bizim AK Parti İlçe Teşkilatımızın bir çalışması olarak bu ağaçlar hep burada olacak. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

AĞAÇLAR HEYELANI ÖNLEYECEK

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise sadece fidan dikimi değil teşkilat olma esasını da gerçekleştirdiklerini belirterek, Yağmur ve çamur olmasına rağmen toplam 100 kişiye yakın arkadaşımızla birlikte teşkilat olmanın gereği olanı yaptık. Bu vesile ile bir hatıra ormanı oluşturduk. Bu hatıra ormanımızı Çanakkale Şehitlerimizin anısına burada ilçe teşkilatı olarak oluşturduk. 1500'e yakın çeşitli ağacı ellerimizle diktik. Çocuklarıyla gelen üyelerimiz vardı. Böyle bir güzel hatıranın içinde olmak çok güzel. Özellikle seçtiğimiz coğrafya heyelan bölgesi olduğu için burada dikilen ağaçlar heyelan yaşanmasına da engel olacak. Bu hususlardan dolayı yaptığımız çalışma olumlu olacak” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE'NİN AK PARTİ'YE İHTİYACI VAR

7 Haziran Genel seçimleri öncesi teşkilatlarının gönülden partiye bağlılığını gördüklerini belirten Şahin, Bu bizim için çok önemli. İnşallah bu çalışmalarımızı 7 Nisan 2015 günü adayların belli olmasından sonra 60 günlük kampanya içerisinde AK Parti'nin yeniden iktidar olması için devam ettireceğiz. Biz teşkilatlarımıza, Başbakanımıza güveniyoruz. Kurucu başkanımız Cumhurbaşkanımızın özellikle çözüm sürecinde almış olduğu kararlı ve istikrarlı yürüyüşü devam ettirme konusunda teşkilatlarımızın iradesinin sağlam olduğunu biliyoruz. AK Parti'nin iktidar olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ülkemizi 13 yılda nasıl büyüttüysek, 2023 hedeflerimize doğru kaldığımız yerden devam edeceğiz. Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı var. AK Parti ile dünyanın kalkınmış ülkeleri arasında olcağız. Burada yapılan çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'de burası gibi yemyeşil bir ülke olacak” dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25