www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇANAKKALE TEŞEKKÜRÜ

ÇANAKKALE TEŞEKKÜRÜ

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında İnegöl'deki öğrencileri Çanakkale'ye gönderen İnegöl Belediyesi'ne ilk teşekkür Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulundan geldi.

Çanakkale Zaferinin 100. yılında 2015 öğrenci Şüheda ile buluşuyor” sloganıyla öğrencileri Çanakkale'ye götürme projesini hayata geçiren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı tebrik etmek üzere, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve öğrencileri Başkan Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

GEZİLERİ SÜRÜYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Aktaş; Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürümüze, müdür yardımcılarımıza ve öğrenci kardeşlerimize ziyaretlerinden dolayı hoş geldiniz demek istiyorum. Tabi kısa bir süre önce açıkladığımız Çanakkale Deniz Savaşları'nın 100. yılı dolayısıyla 2015 lise öğrencimizi Çanakkale'de buluşturacağımız ile alakalı bir taahhüt vardı. Gerçekten bunun ile alakalı Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yazışarak okullarımızdan öğrenci sayılarını istedik. Öğrenci yoğunluğuna göre grup grup öğrenci arkadaşlarımız Çanakkale'ye gitmeye devam ediyorlar. Nasip olursa da projemiz 10-15 gün içerisinde sonuçlanacak” dedi.

ÇOK TAKDİR ALDIK

Çanakkale'ye ilk giden öğrenci kafilesini bizzat uğurlamıştım diyen Aktaş; Öğrenci kardeşlerimiz gezi sırasında Çanakkale şehitliklerini geziyorlar ve özellikle rehber eşliğinde bu gezi daha da güzelleşiyor. Rehber eşliği ile o günlere gidiyorlar ve o günler hakkında bilgi alıyorlar. Yürüttüğümüz bu proje ile o kadar çok takdir aldık ki, özellikle bugün ziyarete gelen Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürümüze, müdür yardımcılarımıza ve öğrenci kardeşlerimize bize göstermiş oldukları bu lütuf için teşekkür ediyorum. Bu güzel dönüşlerden dolayı 2015 öğrenci sayısının yetmediği ve ilerleyen aylarda bu sayının artırılarak, okulların Eylül 2015 tarihinde açılmasından sonra bu gezinin devamını yapabileceğimizi planlamaktayız” dedi.

GİTMEYENLERİ GÖNDERMEK ÖNCELİĞİMİZ

Aktaş; Bu projenin yürütülmesinde bize yardımcı olan Milli Eğitim camiasına, okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu proje ile daha önce Çanakkale'ye gitmeyen öğrencilerimizi Çanakkale ile buluşturmak bizim için daha önceliklidir. Tabii ki Çanakkale bir kere gezmek ile anlaşılacak bir yer değildir. Her gittiğimizde orada ayrı bir heyecan uyandırarak bizleri o yıllara götürerek, hüzünlü bir ortam içerisinde o günleri yaşayarak oradan ayrılıyoruz. Gezi sırasında rehberlik eden arkadaşlarımızın anlatımı ile bu gezi daha da güzelleşiyor. Gerçekten bu manada geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir iz bırakabildiysek, onlar da tarih bilinci oluşturabildiysek ne mutlu bize diyorum. Ben böyle güzel bir davranışta bulundukları için müdür beye teşekkür ediyorum. Müdür Beyin bu teşekkürünü diğer bütün okullarımızın bir teşekkürü olarak algılıyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

PROJENİN DEVAMINI TALEP EDİYORUZ

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nusret Şahin; ”Bugün Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etmemizin yegâne sebebi Çanakkele Zaferi'nin 100.yılında 2015 öğrenci Şüheda ile buluşuyor” sloganıyla öğrencilerimizi Çanakkale'ye götürme projesinden duyduğumuz memnuniyettir. Bu projeden hem şahsım olarak, hem de öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşlarımız büyük bir memnuniyet duymuşlardır. Bu projeden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu projenin ara vermeden devam etmesini sizden can-ı  gönülden talep etmekteyiz” dedi.

 



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51