CANSIN YUVADA KALDI

CANSIN YUVADA KALDI

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor, iç transferde orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu ile sözleşme yenilediklerini söyledi.

2 YABANCI OYUNCU TAKVİYE EDİLECEK

Cansın ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Solak, ?Daha önce Sivas ve Galatasaray`da kulüplerinde oynayan Cansın geçen yıl bizimle beraberdi. Bu yıl da karşılıklı görüşerek, anlaştık ve 2 yıllık bir anlaşmaya imza attık. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olsun. Tekrar bizi tercih ettiği için Cansın`a teşekkür ediyoruz. İç transferde 1-2 oyuncu ile daha anlaşma aşamasındayız. Onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Daha sonra iç transferi sonlandırıp 2 tane de yabancı oyuncu takviyesiyle bu seneki transferimizi kapatacağız inşallah. Çalışmalarımız hocamızın verdiği direktifler doğrultusunda devam ediyor? dedi.

GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ

Cansın Hacıbekiroğlu ise, İnegöl Belediyespor ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, ?Buradaki 2. senem. Geçen sene de beraberdik, bu sene yine İnegöl Belediyespor adı altında oynamaktan büyük mutluluk duyacağımı düşünüyorum. Geçen sene belli talihsizlikler yaşadık ve ligi hak ettiğimiz yerde kapattığımızı düşünmüyorum. Bu sene daha iyi bir takım olup, daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağımı söyleyebilirim bu konuda. Bu senenin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Allah utandırmaz. Hem İnegöl Belediyespor adına hem de kendi adıma başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22