www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ÇAREMİZ YOK YENECEĞİZ?

?ÇAREMİZ YOK YENECEĞİZ?

İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, ligin 26. haftasında karşılaşacakları Karşıyaka´yı yenmekten başka çarelerinin olmadığını ifade etti.

Cuma günü kendi sahasında Karşıyaka´yı konuk edecek olan İnegölspor bu maçtan 3 puan bekliyor.

 KÖTÜ RÜYA GÖRMEK İSTEMİYORUZ

Asbaşkan Mehmet Döngel,yaptığı açıklamada bu maçın İnegölspor açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, ?Alt sıralarda yer alan takımlar can havliyle kazanmaya çalışıyor.Bizimde buralarda olmamamız için kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.Çünkü bu maçtan sonra Kastamonu ve Gümüşhane deplasmanlarına çıkacağız ve bu takımlarında ligde hedefleri belli.Kötü rüya görmemek için içerde kazanmalısınız? dedi.

 OLAĞANÜSTÜ MÜCADELE SERGİLEYECEĞİZ

Karşıyaka´nın Play-Off hedefinin sürdüğüne dikkat çeken Asbaşkan Döngel, ?Onların hedefi farklı bizimki ise daha farklı.İlk yarıda İzmir´de şanssız şekilde Karşıyaka´yı elimizden kaçırdık.Bu defa şartlar değişik.Sahada olağanüstü mücadele verip kazanmalıyız?şeklinde konuştu.

 KIRMIZI KART TÜM OYUN PLANIMIZI BOZDU

Haftasonu Kırklareli ile deplasmanda oynanan maçıda değerlendiren Döngel, ?Orada tüm olumsuzluklara rağmen 1 puanı almayı başardık.Maçada iyi başladık ama kırmız kart bütün oyun planlarımız bozdu.O andan itibaren üst düzey mücadele göstererek tamamen 1 puan için oynadık.Bundada başarılı olduk.Maç sonu ve maç içinde ev sahibi takımın ligdeki durumundan dolayı yaşanan olumsuzluklara rağmen puan almak da ayrıca başarıdır?diye konuştu.

 3 PUANDAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Zorlu deplasmandan alınan puanın dahada anlam ifade etmesi için Karşıyaka maçının da kazanılması gerektiğini söyleyen Mehmet Döngel,taraftarlara bu maçta dabüyük görev düştüğünü belirterek, ?Sağ olsunlar Kırklareli deplasmanında bizi yalnız bırakmayarak takımlarının yanında oldular.Şimdi sırada Karşıyaka maçı var.Bu maçtada onlar tribünde, futbolcularımız sahada gereken mücadeleyi yapıp hanemize 3 puan yazdırmaktan başka çaremiz yok? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf:Onurhan BAYRAKTAR

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25