CARMEN SİRKİ ŞOVLARIYLA BÜYÜLEDİ

CARMEN SİRKİ ŞOVLARIYLA BÜYÜLEDİ

Kadrosunda Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistlerini barındıran ve yaptığı gösterilerle tüm Türkiye’de beğeni kazanan Carmen Sirki, Cumartesi günü İnegöl’de gösteri yaptı.

İnegöl’de gösteri yaptı.

 

Yaptığı gösterilerle tüm Türkiye’de beğeni kazanan Carmen Sirki, Cumartesi günü Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunun spor salonunda ilçe halkıyla buluştu. Kadrosunda Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistlerini de barındıran Carmen Sirki, yaptıkları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış alırken, çoğu zaman da izleyenleri hayrete düşürdü. Vatandaşlardan çok fazla ilgi görmeyen sirkte özellikle çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

 

GÖSTERİLER BÜYÜK HEYECANLA TAKİP EDİLDİ

Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği Carmen sirki, Cumartesi günü 2 seans şeklinde ilçe halkının karşısına çıktı. Yapılan gösterilerde kafası kopan adam numarası ve sihirbazlık gösterileri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Robot ve Michael Jackson dansları da izleyenlerin beğenisini kazandı. Gösteri de ayrıca jonglör, akrobasi, merdiven şovları da yer alırken, ateş şov ve dev piton yılanı izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

 

GÖSTERİ SANATINA DEĞİŞİK BİR ZENGİNLİK KATTI

Carmen Sirki’nin kültürel mirasın korunmasında ve modern sirk sanatlarının gelişmesinde büyük çalışma sağlayıp Türkiye’de modern tiyatral sirk kültürünün öncülüğünü başlattığını ifade eden Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Enver Mutlu, “21.yüzyılın en büyük görsel sanat dallarından biri olan ve Avrupa’da da gittikçe yayılan modern sirk dediğimiz Tiyatral sirk, çağımız insanlarının ilgi göstereceği kültür ve sanat gibi birçok konsepti kapsamaktadır. Carmen Sirki, klasik sirk kültürünü değişik bir tarzda modern sirke dönüştürüp Türkiye’de gösteri sanatlarına değişik bir zenginlik katmıştır.” dedi.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00