ÇARPTI AMA KAÇAMADI

ÇARPTI AMA KAÇAMADI

Sinanbey Mahallesi’nde kamyonetle çocuğa çarptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücü, kazayı gören duyarlı bir vatandaşın kendisini taklip edip polise ihbar etmesi nedeni ile yakayı ele verdi.

Sinanbey Mahallesi’nde meydana gelen kazada duyarlı bir vatandaşın davranışı, 12 yaşında bir çocuğa çarpıp kaçan sürücüyü yakalattı. Emniyet ekiplerinin de takdirle karşıladığı bu davranışın örnek olması gerektiği ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Cumartesi günü saat 10.30 sıralarında Sinanbey Mahallesi Yeşil Bahçeler sokak üzerinde meydana geldi. İbrahim E. yönetimindeki 16 PH 207 plakalı kamyonet, sokakta oyun oynayan 12 yaşındaki Mete Berk Gürsu’ya çarptı. Kamyonetin kasasının çarptığı çocuk, başına aldığı darbeyle yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar yaralanan çocuğun yardımına koşarken, kamyonet sürücüsü ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu sırada kamyonetin kaçtığını gören duyarlı bir vatandaş kendi aracıyla kaçan kamyoneti takip etmeye başladı. Kamyonet sürücüsü aracını Pazartesi pazarına getirip burada bırakarak bu kez yaya olarak kaçmaya başladı. Yine duyarlı vatandaşın ihbarı üzerine pazartesi pazarına gelen ekipler hem aracı aldı, hem de kaçan şahsı uzaklaşamadan yakaladı.

Kazada yaralanan küçük çocuk 112 acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılıp tedavi altına alındı. Mete Bert Gürsu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kamyonet sürücüsü ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32