ÇARŞI FARKA GİTTİ

ÇARŞI FARKA GİTTİ

2015-2016 sezonunda Bursa Basketbol Genç Erkekler Ligi´nde boy gösteren temsilcimiz Çarşıspor, sezonun açılış maçında deplasmanda Uğur Böceği´ni 63-29 mağlup etti.

 

Basketbol branşında aldığı sonuçlarlailçemizi başarıyla temsil eden ve pek çok oyuncunu üst ligleretaşıyan Çarşıspor, yoğun hazırlık döneminin ardından yeni sezonu zaferle açtı.

 

Bursa Nilüfer Tofaş Spor Salonu´nda Uğur Böceği takımı ile karşılaşan temsilcimiz sahadan 63-29 gibi farklı bir skorla ayrılarak sezonu da galibiyet ile açtı..

 

DOĞAN FARKI

Temsilcimiz ilk 2 çeyreğe tutuk başlamasına rağmen ikinci yarının başında yaptığı etkili savunma ve 16 dakika boyunca rakibine sayı şansı vermeyerek farkı açmayı bildi ve son dakikalarını rahat oynadığı karşılaşma neticesinde sahadan galibiyetle ayrıldı. Temsilcimizde Furkan Doğan 23 sayı atarken, Onur Sak 10 sayı, Emre Erdoğan 8 sayı, Hakan Demirhan 8 sayı, Furkan Arslan 7 sayı, Berkant Kaya 3 sayı, Ahmet Babacan ve Hakan Marangoz da 2´şer sayı ile katkıda bulundular.

 

?KAZANARAK İLERLEYECEĞİZ?

Karşılaşma sonunda maç ile ilgili değerlendirme de bulunan Çarşıspor Kaptanı Emre Erdoğan, ?Sezonun ilk maçını oynadık. Tüm yaz boyunca yoğun bir şekilde çalıştık. Bursa´da tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bugün de daha önceden karşılaşmadığınız bir takımla oynadık. Maça ilk iki periyot ısınamadık ancak sonradan toparlandık ve etkili savunmamız ile kazanmayı başardık. Hücumda maçlar oynandıkça çok daha organize olacağımızı düşünüyorum. Bir de ribaund konusunda daha konsantre olmalıyız. Fazla hücum şansı vermememiz gerekiyor. Bugün ikinci yarı tüm takım arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar ve güzel bir galibiyet aldık. Bunun devamını getirmek ve üst turlara kazanarak giden bir takım olmak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda takım olarak hedeflediğimiz noktaya geleceğiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07