www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çarşı Pide Törenle Açıldı

Çarşı Pide Törenle Açıldı

Kazım Özkaner ve Bülent Demirci ortaklığında Kasım Efendi Cami karşısında İnegöl´ün hizmetine sunulan Çarşı Pide, düzenlenen törenle açıldı.

Kasım Efendi Camii karşısında hizmete giren firmanın açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

HELAL KAZANÇ TEMENNİSİ

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Bugün bir heyecan var. Her yeni müessese, her yeni iş, her yeni gün insana heyecan verir. Bu heyecanı Bülent Bey ve Kazım Bey bugün doyasıya yaşıyorlar. Bizde onların mutlu gününde yanlarında olmayı kendimize borç bildik. Cuma namazını da İnegöl´ümüzün manevi mimarlarından, İnegöl´ümüzün sahiplerinden Kasım Efendi Hazretlerinin yanında icra ettik, eda ettik, kıldık. Ne kadar güzel, tam caminin karşısında, efendi hazretlerinin karşısında güzel bir müessese. Aslında burası maneviyatı yüksek bir mahalle, maneviyatı yüksek bir belde... Dolayısıyla inşallah müessesemizde bereketi bol bir müessese olur. Bizim esas şiarımız bir müessese kurarken helal kazanmak, helal kazandıklarımız ile de helal iş yapmak. Çocuklarımıza helal ekmek götürmek, tek temennimiz, tek arzumuz bu. Elhamdülillah inanan insanlarız. Beyefendilerden de bu anlayış ile temizlik kurallarına uygun, buraya gelenleri lezzet dolu bir anı, bir hatıra, bir letafet içerisinde olacakları bir ikram onlara sunmasından eminiz. Bu heyecanı ve güveni onlarda gördüğümüz için bizlerde buradayız. Kendilerini ben tebrik ediyorum, müesseselerinin kendilerine, ailelerine,şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi yapılarak firmanın açılışı gerçekleştirildi. Akabinde ise açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00