ÇARŞI MERKEZİNDE TİYATRO GÖSTERİSİ

ÇARŞI MERKEZİNDE TİYATRO GÖSTERİSİ

Kültürel ve sosyal faaliyetler konusunda yoğun mesai harcayan İnegöl Belediyesi, Sarraflar çarşısında Uğultu Tiyatro ekibiyle farklı bir etkinliğe imza attı. Alışverişe çıkan İnegöllüler, açık havada sahnelenen tiyatro oyunuyla yorgunluğunu attılar.

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Uğultu Tiyatro Ekibi, İnegöl Belediyesi iş birliği ile Cumartesi günü sarraflar çarşısı girişindeki alanda ‘Wanted’ isimli oyunlarını sergiledi. Çarşı esnafı ve vatandaşın büyük ilgisini çeken oyun burada yoğun kalabalığa da neden olurken, oyunu izleyenler ise kahkahalara boğuldu.

Açık hava tiyatro gösterisine ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Belediyesi olarak kültür ve sanata çok önem verdiklerini anlatarak; “Restorasyonunu gerçekleştirdiğimiz Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi bunun bir göstergesidir. Hizmete aldığımız Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde her ay düzenli olarak kültür etkinlikleri programları düzenliyoruz. Seminer ve söyleşiler, çeşitli gösteri sanatları, sergiler, konserler ve konferanslar ile daha birçok etkinliği ilçe halkımızla buluşturuyoruz ve buluşturmaya da devam edeceğiz. Bu etkinliklerimizi sadece Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde değil, tüm insanlarımızın faydalanması için ilçemizin her köşesinde gerçekleştiriyoruz. Huzur Mahallesi’nden Akhisar’a Alanyurt’dan, TOKİ’ye kadar İnegöl’ün her bölgesinde tiyatro, seminer, konferans gibi birçok etkinliğimizi ilçe halkımızla buluşturuyoruz. Bu etkinliklerimizden bir tanesini de bugün Sarraflar Çarşısı (İki Kapılı Kahve) diye bildiğimiz alanda gerçekleştirdik. Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Uğultu Tiyatro Topluluğu oyuncuları “WANTED” isimli tiyatro oyundan sahneler sergilediler” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07