www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇARŞI OKSİJEN'İN NEFESİNİ KESTİ

ÇARŞI OKSİJEN

Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynan Klasman Grubu ikinci yarı ilk karşılaşmasında temsilcimiz Çarşıspor, rakibi Oksijenspor'u 44 sayı farkla 84-40 yenmeyi başardı.

 Bu sonuçla grubunda 4'te 4 yapan Çarşıspor, İl Şampiyonluğu için çok önemli bir adımı daha atmayı başardı. Her geçen gün oynadığı basketbol ile Bursa'da takdir toplayan temsilcimizde gözler, Pazartesi günü oynayacakları Orhangazi Belediyespor maçına çevrildi.

BASKETBOL ADINA HER ŞEYİ YAPTIK

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren antrenör Kemal Başaran, Basketbol için olması gereken her şeyi ilk periyot haricinde tam 30 dakika boyunca en iyi şekilde uyguladık. Hem savunmada hem de hücumdaki gayretimiz, bilinçli ve paylaşımcı oyunumuz bize farklı bir galibiyet getirdi. Biz, oyuncularımızın ne denli potansiyelli ve her gün çok daha kaliteli kıvama geldiklerini biliyoruz. Artık basketbol donanımını çok daha iyi bir şekilde sahaya yansıtıyoruz. Bu bizim için çok değerli” dedi.

EMRE VE FURKAN HÜCUM TONUMUZU BELİRLEDİ

Emre ve Furkan'ın takımın sahada hücum ritmini belirleyen oyuncular olduklarını belirten Başaran, Hem attılar hem attırdılar. İki yönlü gayretlerinin yanında bunu devamlı hale getirmeleri ve maçın geneline yaymaları da bizim için ayrı bir mutluluk oldu. Diğer oyuncularımda üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yaptılar. Her maç farklı isimler hem savunma hem de hücum yönünde biraz daha ön planda olabilir ama burada önemli olan maçı kazanmaktır ve bunu takım olarak başarabilmektir. Biz de bunu en iyi şekilde yapıyoruz” şeklinde konuştu.

AHMET, GELECEK VAAT EDİYOR

1997-1998 doğumlu genç erkekler kategorisinde 2000'li 2 tane oyuncularının bulunduğunu ifade eden Başaran, Ahmet ve Hakan bizim için çok önemliler. Onların basketbol gelişimlerini yakından takip ediyoruz. Ahmet şuan için 1-2 numaralı bölgelerimizde oynuyor. Ancak fiziksel anlamda geliştiğinde daha fazla bölgede oynayabilecek potansiyele erişecek. Kendi yaş kategorisinde sadece İnegöl değil, Bursa'nın en yetenekli oyuncuları arasında. Bol bol süre veriyoruz. Kendi yaş grubu olmamasına rağmen çok müthiş bir özveri ortaya koyuyor. Bugün de aldığı hücum ribaundlar, çaldığı toplar ve yaptığı akıl dolu hücumlar beni mutlu etti. Hakan'da aynı gelişim içerisinde. O da önümüzdeki sene çok daha farklı bir kimlikle basketbolunu oynayacak” diye konuştu.

ABZ'YE TEŞEKKÜR

Takımına malzeme desteği yapan ABZ Aksesuara da teşekkür eden deneyimli isim, Şampiyonluğa doğru gittiğimiz bu dönemde malzeme konusunda bize destek olan sadece İnegöl'ün değil, Türkiye'nin sayılı sandalye ve aksesuar firması ve öncü markası olan ABZ'ye çok teşekkür ediyorum. Sahipleri Murat Bey ve Melih Bey desteklerini bizlere gösterdiler. Zaten kendilerine teşekkür ziyaretimizi yapacağız ama buradan da takım olarak teşekkür etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SKOR DAĞILIMI

Oynanan müsabakada; Emre Erdoğan 22 sayı, Furkan Arslan 20 sayı, Onur Sak 10 sayı, Furkan Doğan 9 sayı, Metin Acar 8 sayı, Berkant Kaya 7 sayı, Ahmet Babacan 6 sayı, Doğancan Demir ise 2 sayı kaydetti.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02