www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇARŞISPOR DOLUDİZGİN

ÇARŞISPOR DOLUDİZGİN

Bursa Basketbol Genç Erkekler Liginde mücadele eden temsilcimiz Çarşıspor, evinde ağırladığı Oksijenspor´u 84-34´lik skorla mağlup etti.

Basketbolda 3 sezondan beri başarılı sonuçlar alan ve pek çok kupa getiren temsilcimiz Çarşıspor, bu seneye de çok hızlı bir şekilde giriş yaptı. Bursa Basketbol Genç Erkekler Ligi´nde geride bıraktığımız 2 haftada da farklı sonuçlarla kazanmayı bilen İnegöl Çarşıspor, ligin 3. haftasında geçtiğimiz Pazartesi akşamı sahasında Oksijen Spor´u ağırladı. Maç boyunca üstünlüğünü koruyarak gerek savunma gerekse de hücumda oynadığı etkili basketbolla keyif veren temsilcimiz, sahadan 50 sayı farkla galip ayrılmayı başardı. 84-34 biten maç sonucunda İnegöl Çarşıspor grubunda oynadığı 3. maçınıda kazandı ve namağlup şekilde yoluna devam etti.

FARKA KOŞTU

İlk periyoda fırtına gibi başlayan Çarşıspor Genç Takımı, 10 dakikalık süreç sonunda 25-6´lık üstünlük sağlamış oldu. Furkan Doğan ve Emre Erdoğan´ın hücumu yönlendirmeleri ve Berkant Kaya´nın dışarıdan bulduğu sayılarla farkı 2. periyottada açan temsilcimiz, devreyi 41-15 üstünlükle geçti. Müsabakanın ikinci yarısında da etkili basketbolunu sürdüren ve benchten de gelen oyunculardan katkı alan Çarşıspor 40 dakika boyunca üstünlüğü rakibine kaptırmadı ve rahat bir galibiyet elde etmiş oldu.

ALKIŞLAR DOĞAN´A

Çarşıspor´da 32 dakika sahada kalan Furkan Doğan attığı 22 sayı ile maçın en skoreri olurken, oynadığı basketbolla takdir topladı. Yine skora başarılı oyunun yanı sıra 14 sayı ile katı veren Onur Sak, 12´şer sayı atan Furkan Arslan ve Emre Erdoğan, rakip potaya 10 sayı bırakan Berkant Kaya çift haneli sayılara ulaşan oyuncular oldu. Ahmet Babacan 8 sayı, Oğuzhan Üçevliler 4 sayı ve Mustafa Umut Şen de 2 sayı ile skora katkı vermeyi başardılar.

VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYUYORUZ

Müsabakayı değerlendiren maçın en skoreri Furkan Doğan, ?Bugün bence kendi adımıza bir adım daha yol aldığımızı gördük. Antrenörümüzün defansif anlamda istediği pek çok şeyi gerçekleştirdik. Hücumda da bizden sürekli kontrolün elimizde olmasını ancak tempolu bir oyun anlayışıyla bunu yapmamızı istiyoruz. Bugün bunu da başardık. Diğer maçlara göre maça müdafaamızı değiştirerek başladık. Savunmamızı öne taşıdık. Kombine müdafaa yaptık. Buradan kaptığımız toplarla hücumda da tempolu bir oyun sergiledik. Başarılı şut yüzdemiz ve oyunun her iki yönünü de iyi şekilde oynama süremizi çok daha yukarılara çektik. Tabi bunun değerli olması için devamlılık esas. Antrenmanlarımız çok tempolu ve etkili geçiyor. Herkes varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu sene her maç üzerine koyarak ve kazanarak gitmek istiyoruz. Bu inanç herkeste var. Başarılı olacağımıza dair de bir şüphe duymuyorum. Tüm takım arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Bizi desteklemeye gelen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01