Çarşıspor ikide iki yaptı

Çarşıspor ikide iki yaptı

İnegöl Çarşıspor genç takımı, konuk ettiği Fastline Spor Kulübünü 63-53’lük skorla geçerek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maçın ilk periyodu karşılıklı basketlerle geçilirken, periyot sonunda konuk ekibin Çarşıspor karşısında 17-19’luk üstünlüğü vardı. İkinci periyotta organize hücum setlerinden bulduğu sayılarla temsilcimiz devreyi 33-29 önde kapattı.

3. çeyrek yine başa baş mücadele ile devam ederken, rakibin yapmış olduğu ön sahada baskı sonucu Çarşıspor zaman zaman zorlu anlar yaşadı ve potasında sayılar gördü. Ancak periyodun sonuna doğru toparlandı ve 4 sayılık farkı koruyarak üçüncü çeyreği de 46-42 önde tamamladı. Son periyoda daha sert ve istekli başlayan temsilcimiz, bulmuş olduğu hızlı hücumlarla rakibin direncini kırarak karşılaşmayı 63-53 kazandı.

Ligin İddialı Takımlarından Biri Olduğumuzu Gösterdik

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Takım antrenörü Gökhan Hacıoğlu, geçtiğimiz hafta Oyak Renault takımını deplasmanda mağlup ettiklerini anımsatarak; “Takımız, Fastline galibiyetinin ardından da ligin önemli ekiplerinden biri olduğunu açıkça göstermiş oldu” dedi.

“Amacımız Basketbol Sporunu Tabana Yaymak”

Mücadeleyi yönetim kurulu ile birlikte izleyen kulüp Başkanı Mustafa Yılman ise,

“İnegöl Kapalı Spor Salonunda oynamış olduğumuz bu müsabakada bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyor, oyuncularımızı ve antrenörlerimizi bu galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz” diye konuştu. Yılman, bunun yanında amaçlarının Basketbol sporunu ilçenin tabanına yaymak olduğunu ve her kesimden İnegöl ve Basketbol sevdalısı herkesi müsabakaları seyretmeye davet ettiklerini belirtti.

3. Maç Nilüfer Eğitim Kurumları İle

İnegöl Çarşıspor Basketbol Genç Erkek takımının bir sonraki karşılaşması ise 24 Kasım Pazartesi akşamı saat 19.00’da Nilüfer Eğitim Kurumları Spor kulübü ile İnegöl Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Cuma akşamı deplasmanda ilk maçına çıkacak olan Çarşıspor yıldız takımı, ikinci maçında 26 Kasım Çarşamba akşamı İlkem Gençlik Spor Kulübünü ağırlayacak. Bu karşılaşmanın başlama saati de Basketbol Federasyonu İl temsilciliği tarafından 19.00 olarak belirlendi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07