ÇARŞISPOR TUTULMUYOR

ÇARŞISPOR TUTULMUYOR

Sezonun ikinci maçında İlkem Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşan Çarşıspor Yıldız Erkek Basketbol takımı, rakibini 72-41 yendi.

İnegöl Çarşıspor Yıldız Erkek Basketbol takımı, sezonun ikinci maçta önceki akşam Kapalı spor salonunda İlkem Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Rakibine karşı üstün bir oyun sahaya koyan temsilcimiz rakibini farklı bir skorla geçti.

İlk periyodun sonuna kadar her iki takım da agresif bir savunma yaptı ve iki takım da sayı bulmakta zorlandı. İkinci çeyreğin ilk 5 dakikasında da ilk çeyreğe benzer bir oyun ortaya kondu. Çeyreğin son 5 dakikasına girerken temsilcimizin almış olduğu mola ve mola dönüşü tam saha uyguladığı baskılı alan savunması ile rakip üst üste top kaybetmeye başladı. Kazanılan topları temsilcimiz basketlerle sonuçlandırdı. 3. çeyrekte oyuna ağırlığını koyan takımımız, tempoyu düşürerek, iyi savunma ve ortalama bir hücumla çeyreği tamamladı. Son çeyrekte farkı iyice açan ekibimiz karşılaşmayı 72-41 kazanarak, ikinci karşılaşmayı da kazandı. Maç periyotları ise şu şekilde, birinci periyot 14 – 14, ikinci periyot 38 – 27(ilk yarı sonucu), üçünü periyot 52 – 35, dördüncü periyot 72-41.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan takım Antrenörü Gökhan Hacıoğlu "Öncelikle galibiyetten ötürü tüm takımı tebrik ediyorum. Bizleri desteklemeye gelen basketbol severlere teşekkür ediyorum." dedi.

Hacıoğlu, açıklamasının devamında şunları kaydetti, “Maç ile alakalı özellikle uygulamış olduğumuz  "tam saha baskılı alan savunması" ile başa baş giden karşılaşmada farka gittiğimizi söyleyebilirim. Takım içindeki tüm oyuncularımız da gerçekten onlara verilen görevi hem savunma hem hücum anlamında yerine getirdiler ve fark, onların mücadeleci ve istekli oyunları sonucu geldi. Mutlaka eksiklerimiz var ve bu eksikleri kapatma anlamında her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bu veri bile İnegöl Çarşıspor`un bu ligde hem yıldız hem gençlerde iddialı bir ekip olduğunu göstermeye yeter."

Çarşıspor Yıldız Erkek Basketbol takımı, sezonun üçüncü maçında 1 Kasım Salı akşamı saat 19.00`da Gemlik temsilcisi Gücümspor ile karşılaşacak.

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07