www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇARŞISPOR YILDIZLARI İLE UÇUYOR

ÇARŞISPOR YILDIZLARI İLE UÇUYOR

Basketboldaki temsilcimiz İnegöl Çarşıspor Yıldız takımı ligde fırtına gibi esiyor. Önceki akşam Bursa Çekirge spor salonunda İlkem Gençlik Spor Kulübünün konuğu olan İnegöl Çarşıspor Yıldız takımı, rakibini 94-65 kazanarak 7. maçında 6. galibiyetini aldı

Basketboldaki temsilcimiz İnegöl Çarşıspor, galibiyet serisini sürdürüyor. Çarşıspor Genç Takımının muhteşem Bursa Basket zaferinden sonra, önceki akşam da Çarşıspor Yıldız Takımı, Bursa Çekirge spor salonunda İlkem Gençlik Spor Kulübüne konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, özellikle son periyot`taki performansıyla karşılaşmayı 94-65 kazanarak 7. maçında 6. galibiyetini aldı.

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan takım antrenörü Oğuzhan Sungur; Karşılaşmanın kendi açılarından rahat geçtiğini sadece faul konusunda sıkıntı yasadıklarını belirterek, “2 oyuncumuzun 5 faul alması 3 oyuncumuzun da 4 faul yapması bazı taktiksel sıkıntılar yaşamamıza sebep olsa da, kadromuzun zenginliği ile bu sıkıntının üstesinden geldik ve kısa sürede oyunun kontrolünü tekrar sağlayarak maçtan farkla galip ayrıldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte önemli iki maçımız var. Final Gençlik Spor Kulübü ile içeride oynayacağımız maç ve Mustafa Kemalpaşa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağımız maç biz takım olarak, özellikle bu iki karşılaşma için çalışmalarımızı yapıyoruz."dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19