Çavuşoğlu´na Övgü

Çavuşoğlu´na Övgü

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görev alan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu´nun, İnegöl´ü İnegöllüler kadar çok sevdiğini söyledi.

Yeni Bakanlar Kurulunun açıklanmasının ardından açıklama yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ?Yeni açıklanan kabinede yer alan tüm bakanlarımız bilgi, birikim ve liyakat olarak her biri birbirinden değerli. Önümüzdeki 2 yıllık süreç, azim ve kararlılıkla çalışma süreci olacaktır. Dolayısıyla yeni Bakanlar Kurulumuz Türk Milletinin refah seviyesini daha yukarılara çekecek önemli kararlara vesile olacaklardır. Son yapılan genel seçimlerde ve referandum halk oylamasında hükümetimize yüzde 70 oranında oy veren İnegöl´ümüz de öncelikli ve hak ettiği desteği almaya devam edecektir? dedi.

BAŞARI TEMENNİSİ

Yeni kabinede Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu´nun İnegöl´ü İnegöllüler kadar sevdiğini dile getiren Demirel, ?Yeni açıklanan kabinede ayrıca Bursa Milletvekilimiz Sayın Hakan Çavuşoğlu´na Başbakan Yardımcılığı görevi verilmiştir. Allah yar ve yardımcısı olsun. İnegöl´ü en az İnegöllüler kadar çok seven ve o nispette çalışmaları sürdüren bakanımızın İnegöl´e, Bursa´ya ve Türkiye´ye büyük hizmetleri olacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu´na da bakanlık süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Başbakanımız nezdinde tüm Bakanlarımızı tebrik ediyor ve zorlu görevlerinde üstün başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07