www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇTA AKHİSARSPOR SEVİNDİ

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇTA AKHİSARSPOR SEVİNDİ

Bursa Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan iki İnegöl takımı Akhisarspor ile Karadeniz Güvenspor yenice sahasında hazırlık maçında karşılaştı.Oldukça çekişmeli ve sert geçen maçı 88.dakikada Şerif Özşen´in attığı golle Akhisarspor 1-0 kazandı.

Akhisarspor Antrenörü Mustafa Dinçer maç sonunda yaptığı açıklamada ?Çalışmalara başladığımız günden itibaren 5 haftalık bir hazırlık donemi geçirdik. Yine bu dönem içinde üçüncü hazırlık maçımızı oynadık. Tamamıyla yeni oluşturduğumuz bir ekibimiz var. Birlikte antrenman yaptıkça, hazırlık maçı oynadıkça daha uyumlu bir ekip haline geldiğimizi gözlemliyorum. Bu anlamda Karadeniz Güven Spor maçı da bizim için iyi bir sınav oldu. Mücadele gücü yüksek, lig maçı düzeyinde bir maç oldu. Ligin başlamasına üç hafta kaldı. Bu dönemde çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdüreceğiz. Lig başlayana kadar iki hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. Bu arada lig maçlarında KDZ. Güven Spor´a ve yeni göreve başlayan Köksal Hocama ve ekibine de başarılar diliyorum? dedi.

Maç sonunda Karadeniz Güvenspor antrenörü Köksal Demiral Takımın eksiklerini görme adına iyi bir prova yaptıklarını ifade etti. "Bazı oyuncularımız birbirilerine yeni uyum sağlıyor. Taktiksel olarak eksiklerimiz var. Çalışmalarla bunları gidereceğiz. Öncelikli hedefimiz oyuncuların mücadele gücünü artırmak. Futbolcularımın ortaya koyduğu performans ileriye umutla bakmamızı sağladı. Dedi

Maç sonunda Tat Pide Sahibi Adem Ergünyer Karadeniz Güvesnpor´lu oyunculara pide ikram etti.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87