ÇELİK KÖYLERDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYOR

ÇELİK KÖYLERDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYOR

Şubat Ayında yapılacak Ziraat Odası seçimlerinde başkan adayı olan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, belde ve köylere yaptığı seçim ziyaretlerini 63 delegeyle birlikte gerçekleştiriyor.

Ziraat Odası seçimlerinde heyecan sürerken Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik köy ve beldelere yaptığı ziyaretlerini 63 delegesiyle birlikte gerçekleştiriyor.

 

Seçim çalışmalarına Yenice Beldesine yaptığı ziyaret ile başladıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Şubat ayı içerisinde yapacağımız seçimler ile alakalı beldelerimize ve köylerimize ziyaret gerçekleştirerek delegelerimizle ve muhtarlarımızla bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Çalışmalarımızın startını geçtiğimiz günlerde Yenice Beldesini ziyaret ederek başladık. Sırasıyla Cerrah, Edebey, Çeltikçi, Doğanyurdu, Akhisar Mahallesi, Çavuşköy, Karalar, Halhalca, Karagölet, Sungurpaşa ve Hamzabey’i gezerek delege ve çiftçilerimizle bir araya geldik. Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerimizin devamını Deydinler, Dipsizgöl, Maden, Süleköy ve Turgutalp köylerini gezerek ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gelecek günlerde ziyaretlerimiz köy, belde ve mahallerde devam edecek. Ziyaret yaptığımız köylerimizde ve beldelerde bulunan delegelerimizin ve çiftçilerimizin büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Buda bize seçimler öncesinde büyük moral oluyor. Bizlere destek veren tüm delege arkadaşlarımıza ve bizleri köylerinde misafir eden çiftçilerimize canı gönülden teşekkür ederim.”dedi.

Başkan Sezai Çelik, ayrıca bu akşam saat 18.00’da Çiçek Izgarada delegelere ve muhtarlara yönelik tanışma ve istişare yemeği düzenleyeceklerini söyledi. 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32