www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çelmo Mobilya’nın yeni maģazası törenle açıldı

Çelmo Mobilya’nın yeni maģazası törenle açıldı

ÇELMO & Ali Gürer Mobilya mağazası Bursa-Ankara karayolu üzerinde yenilenen yüzüyle hizmete açıldı. 2 firma İnegöl’de güçlerini birleştirerek ortak mobilya mağazası açtı

İnegöl’de, Çelmo & Ali Güler Mobilya ortak bir mağaza açtı. Açılış programına, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, firma sahiplerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Güzel projelerle buraya kadar geldik

Açılışta ilk olarak konuşan ÇELMO Mobilya sahibi Güzel Çelik, ” Değerli misafirlerimiz sizleri açılışımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu güzel eseri tasarlayan mimarlarımıza ve reklamcılarımıza teşekkür ederiz. Ben 1985’te İnegöl’e bir valizimle geldim. Biz 3 kardeş buraya kadar omuz omuza vererek bugüne getirdik. Bundan 8 sene önce arka bölümü açtığımızda başkanıma bir söz vermiştim. İnşallah hayatta olduğumuz sürece biz de açılışlarımıza devam edeceğiz. Hepiniz tekrardan hoş geldiniz. Biz zamana ayak uydurarak dünyanın her yerinde güzel projelerle buraya kadar geldik. İnşallah bundan sonra da devamını getireceğiz.” dedi.

Tasarımlarımız ön plana çıkacak
Ali Güler Mobilya sahiplerinden Dr. Yavuz Güler “Bu gördüğünüz mağazamızın metrekare ve lüks dekorasyon olması, onu kıymetli kılmıyor. Onu kıymetli kılan Ankara ve İnegöl de 2 farklı yerde faaliyet gösteren firmanın gördüğünüz gibi tek bir kapısı var. Tek kapı altında birleşmesi bence burada vurgulanması gereken noktası bu. Mobilya sektörümüzün büyümesinde inşallah bundan sonra sadece ucuz iş gücü değil, tasarımlarımız ön plana çıkacak. Bundan sonra pazarlama stratejimiz açısından çok önemli olacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle ÇELMO & Ali Güler mobilya mağazasının açılışı yapıldı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19