www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çelmo´dan Deplasman Sponsorluğu

Çelmo´dan Deplasman Sponsorluğu

Çelmo Mobilya sahipleri, İnegölspor´un önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağı Menemen Belediyespor müsabakası deplasman masraflarını üstlendiler.

Çelmo Mobilya Sahiplerinden Ali Çelik ile kardeş firmaları Irak Erbil Bölgesi Sadaf Group Firması Sahibi Karzan Neazi Shaker, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulumuzu kulüp tesislerimizde ziyaret ederek, ekibimizin önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağı Menemen Belediyespor deplasman masraflarını üstlendiler.

CİDDİ BİR İLÇE

Ziyarette konuşan Irak Erbil Bölgesi Sadaf Group Firması Sahibi Karzan Neazi Shaker, ?İlk önce Ali Beye İnegölspor´un başkan ve yöneticileri ile beni tanıştırdığı kendisine için teşekkür ederim. Tanıştığıma çok memnun oldum. Ali bey sizden bahsetti. Yeni bir yapılanma içerisine girdiğinizi söyledi. İnegöl bizim için gerçekten değer verdiğimiz ciddi bir ilçe. 2006 yılından beri İnegöl´de ticaretimiz aktiftir. Gün geçtikçe de bu ticaretimiz artıyor. İnegöl´den bu kadar fayda gördüğümüz için İnegölspor´a bir fayda sağlayalım istedik. Yani çorbada tuzumuz olsun istedik? dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Çelmo Mobilya Sahiplerinden Ali Çelik ise, ?İnegölspor´un şampiyon olmasını çok istiyoruz. Elimizden gelen katkıları da biz İnegöl firmaları olarak vermek zorundayız. Vermek mecburiyetindeyiz. Ben bunu kendim böyle görüyorum. İnşallah diğer İnegöl firmaları ve İnegöllü olup ta İnegöl´e faydalı olmayan firmalarda inşallah İnegölspor´umuza destek verir? şeklinde konuştu.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Son olarak konuşan İnegölspor Başkanı Münür Kanar, ?Öncelikle Çelmo Mobilya Ali Çelik Bey ile Irak Erbil Bölgesi Sadaf Group Firması Sahibi Karzan Neazi Shaker Beye kulübümüzü ziyaret ederek destekte bulunmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten örnek bir davranışa imza attılar. İnegöl´den kazandıklarını İnegöl´ün değeri İnegölspor´a da vermiş oldular. Aslında ilçemizdeki bütün iş adamları böyle yapmalı. Tabi yapan firmalarımızı da var hem de ciddi şekilde destek veren firmalarımız da var. Onlara tekrar buradan teşekkür ediyorum. Kulübümüzün kalıcı bir geliri olana kadar ilçe halkımızın ve iş adamlarımızın desteğine devamlı ihtiyacımız olacak. İnşallah bize verilen bu desteğin karşılığını başarılı olarak vereceğiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36