www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çeltikçi´den Mehmetçik´e Dua

Çeltikçi´den Mehmetçik´e Dua

Çeltikçi Mahalle Muhtarlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin´de başlattığı ?Zeytin Dalı? operasyonunda görev yapan Mehmetçik´e mevlid okutup helva döktürdü.

Şanlı Türk ordumuzun tarihi destan yazdığı Zeytin Dalı operasyonu sürerken İnegöl´e bağlı Çeltikçi Mahallesi Muhtarlığı tarafından şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutulurken, şanlı ordumuzun başarılı olması için dua edildi.

Çeltikçi Mahallesi camiinde Cuma namazı öncesinde devam eden Afrin operasyonu ve daha önceki operasyonlarda hayatını kaybeden şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutuldu. Mevlidin ardından ise ordumuzun muzaffer olması için de dualar yapıldı.

Cuma namazının ardından ise katılanlara Çeltikçi Mahallesi Muhtarlığınca temin edilen irmik helvası ikram edildi.

Dua programına Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile kalabalık cemaat katıldı.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Programın ardından kendi elleriyle helva ikramında bulunan Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Rıdvan Uslu, ?Şanlı ordumuzun teröristleri temizlemek için başlattığı operasyonları televizyonlar izliyoruz. Bizlerde onlara destek olmak için böyle bir program tertip ettik. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemeyecektir. Ordumuz orada destanlar yazıyor. Operasyonlar da şehit düşen Mehmetçiklerimiz için mevlid okuttuk. Canla başla çarpışan Mehmetçiklerimiz için elimizden gelenin en iyisi olan duamızı da yaptık. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00