CENNET MEYVELERİ´NDEN MUHTEŞEM FİNAL

CENNET MEYVELERİ´NDEN MUHTEŞEM FİNAL

2013 yılında Alanyurt Hüdai Camii altında hizmete başlayan ve yoğun talep üzerine İnegöl´de açtığı şubesinin ardından Eylül ayında Cerrah´ta da hizmet vermeye başlayacak olan Cennet Meyveleri Yetenek Geliştirme Merkezi, yoğun bir katılımla yılsonu prog

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu´nda Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Hüdai Camii Derneği ve öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu programda, merkezde eğitim gören toplam 75 öğrenci öğrendikleri bilgileri sergilemekle birlikte tiyatro, mehter, semazen gösterileri,  okunan namaz süreleri, ilahiler ve şiirlerle velilerden tam not aldılar.

KAYITLAR BAŞLADI

Program esnasında bir konuşma yapan Cennet Meyveleri İdari Sorumlusu Ayşe Küçük, ?3-6 yaş arası çocuklara hizmet veren yuvamız Alanyurt Hüdai Camii altında 75 öğrenci, 13 öğretmen, 2 personelle, İnegöl şubemiz ise 15 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 personelle hizmet vermekte olup 3. şubemiz Eylül ayında Cerrah´ta hizmet vermeye başlayacaktır. Cennet Meyveleri çocuk yuvamızda Kur´an-ı Kerim, adap dersleri, Peygamberlerin hayatı,el sanatları ve drama oyunları eğitimleri vermekteyiz. Eğitimlerimize yaz etkinlikleri ile devam etmekteyiz ve yeni sezon kayıtlarımıza başlamış bulunmaktayız. Programımıza katılan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Hüdai Camii Dernek Başkanı Bilal Yaran ve yönetim kuruluna, çocuklarımızın kostümlerini hazırlayan Betül Hanım´a, çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, hocalarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07