www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Centilmenlik Temennisi

Centilmenlik Temennisi

Hafta sonu şampiyonluk mücadelesine çıkacak olan Kurtuluşspor´un Teknik Direktörü Murat Endes, Play-Off müsabakalarının centilmence geçmesini diledi.

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, hafta sonu oynanacak karşılaşma ve playof msabakalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 11 MAÇTA 10 GALİBİYET TESADÜF DEĞİL

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, ?Öncelikle yorucu bir lig geçirdiğimizi yapılan ve çıkarılan işin, ortaya çıkan ürünün çok iyi olduğunu söyleyebilirim.Bizleri en mutlu eden şeylerden bir tanesi sezon başı söylemlerimizin şuan itibariyle doğru çıkmış olmasıdır. Bunları gerçekleştirirken en büyük saygıyı, tebriki hak eden çok değerli sporcularımızdır.Onlarla çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söyleyebilirim.Öğrencilerimiz iyi niyetlerinin,fedakârlıklarının,takım olmalarının,birbirlerini sevmelerinin ve saygı duymalarının neticelerini hep birlikte aldılar. Yakaladıkları başarı hiçde azımsanmayacak bir başarıdır.Bizler teknik ekip olarak onlara kılavuz olduk, yol gösterdik,antrene ettik,fiziksel, teknik,taktik anlamda isteklerimizi anlattık, onlarda bunlara çabuk uyum sağlayıp uyguladılar.Sayın Başkanımız Talha Öziş ve Futbol Şube Sorumlumuz Olcay İleri´nin yaptığı doğru idari yönetim, bizlere sağladığı imkânlar ve gösterdiği saygı, maddi ve manevi destek bizleri bir o kadar kenetledi. Son 11 maçta 1 yenilgi ve 10 galibiyet almamız bir tesadüf değil ekip ruhunun bir yansımasıdır.Bizleri bu başarıda sezon başından beri iç ve dış sahada bir bir maçımızı kaçırmayan özellikle Süleymaniye gençlik grubuna ve bizleri desteklemeye gelen Kurtuluşspor sevdalılarına aynı zamanda eski Başkanımız Hüsnü Sak abimize sonsuz teşekkür ederim.?

 FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİ YANSITMAYA DEVAM EDECEĞİZ

?Çalışmalarımız bizleri Play-Offmüsabakalarına taşıdı.Bundan sonra yükümüz biraz daha ağırlaştı.O yüzden biz bildiğimiz yoldan doğru oynamaya,doğru çalışmaya, ilkeli hareket etmeye,futbolun güzelliklerini yansıtmaya ve ekip ruhumuzdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz.Bizler önce çalışıp,gayret gösterip sonra Rabbime havale ediyoruz ve ondan gelene tevekkül gösterip razı oluyoruz.Rabbim bizlere ne kapı açacak hep birlikte göreceğiz.Çok bütçe oluşturmak çok iyi takım yapmak başarıyı garanti altına almıyor.Doğru yönetim tarzı,doğru ekip,doğru ve karakteri sağlam sporcu grubu ve düşüncede birlikteliği yakaladığınızda tüm bu şartlar birleşince doğru işler ortaya çıkıyor.Kimsenin elinde sihirli değnek yok.Ben tekrar bu başarıda emeği geçen Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, sporcularıma ve teknik ekipte yer alan Eser ve Muharrem hocama katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Play-Off müsabakalarının centilmence geçmesi dileğiyle tüm bu zorlu ligi oynayacak olan takımlara başarılar dilerim? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01