https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

Çerkes Adige Derneği Yönetiminden Ziyaret

Çerkes Adige Derneği Yönetiminden Ziyaret

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen olağan genel kurulda İnegöl Çerkes Adige Derneği Başkanlığına seçilen Şevket Coşkun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti.

İnegöl Çerkes Adige Derneği´nde 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Şevket Coşkun, protokol ziyaretlerine başladı. Coşkun ve yönetimi, ziyaretler kapsamında Salı günü Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Çerkes Adige Derneği Başkanı Şevket Coşkun, yeni dönemde dernek olarak hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar ve etkinliklerle ilgili bilgi verdiği ziyarette, ?Yeni yönetim kurulu olarak İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ediyoruz. Başkanımıza bugüne kadar derneğimize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yeni dönem ve yapmak istediğimiz faaliyetler hakkında da Başkanımızı bilgilendirdik. İnegöl´de gerçekleştirilecek sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istediğimizi de bir kez daha beyan ederek Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz? dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Çerkes Adige Derneği yönetiminin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. İnegöl´ün Balkanlardan, Kafkaslardan, Rumeli´den, Anadolu´nun farklı bölgelerinden gelen vatandaşlarla İnegöl olduğuna dikkat çeken Aktaş, ?Bu tablo şehrimizin güzelliğini yansıtıyor. Hepimiz farklı bölgelerden gelerek burada hemhal olmuşuz. Adige bölgesinden gelen vatandaşlarımız da bu güzel tablonun önemli parçalarından biri. Bugün de kendilerini ağırlıyoruz. Kısa bir süre önce genel kurullarını yaparak yeni yönetimlerini belirlediler. Ben öncelikle kendilerine hayırlı olsun dileklerimi iletirken, aynı zamanda ciddi bir sorumluluğu üstlendiklerini de ifade etmek istiyorum. STK´lar renkli bir çiçek bahçesi olan İnegöl´ümüzün her renginin kendi örf, adet ve ananelerini yaşatması adına bizim olmazsa olmazlarımızdan. Yeni dönemde kendilerine başarılar diliyorum? diye konuştu.

Ziyaret sonunda Çerkes Adige Derneği yönetimi Başkan Aktaş´a çiçek takdiminde bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38