CERRAH GENÇLERİ HEDEF ALIYOR

CERRAH GENÇLERİ HEDEF ALIYOR

2. Amatör Lig 9. Grup´ta mücadele eden Cerrahspor´unTeknik Direktörü Murat Ulu,hedeflerinin daha geniş sporcu kitlesine ulaşmak olduğunu belirtti.

 

 

Murat Ulu,takımın ve futbolcuların sporcu başarıları yanında kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları, sorumluluk sahibi olmaları, genel olarak iyi bir ahlaka sahip olmalarını amaç edindiklerini söyledi.

 

İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU SAHAYA YANSITACAĞIZ

Teknik Direktörü Murat Ulu, Akhisar Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamasında; ?İnegöl Cerrah Gençlik Spor olarak ligde ilk yılımız. Hedefimiz mahalledeki genç ve yetenekli arkadaşlarımızı bir araya getirip kulüplerine sahip çıkmalarını, onlara aşılamak istiyoruz. Maçlarda skor ne olursa olsunİnegöl´de ve Bursa´da kulübümüzü iyi temsil etmektir. Bu hedefimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum.Takımımız yüzde 90´ı mahallemizin gençlerinden kurulmuştur. Genç, tecrübesiz ve deneyimsizliğin verdiği dezavantajlardan dolayı istediğimiz futbolu sahaya yansıtamıyoruz. Fakat ilerleyen haftalarda takımım maç oynadıkça tecrübe ve deneyim kazandıkça istediğimiz futbolu sahaya yansıtacaklarına eminim. Skor ne olursa olsun futbol sonuçta bir oyun. Bizde bu oyun kuralları doğrultusunda centilmence maçlarımızı oynuyoruz? dedi.

 

İLK PUANI ALMAK İSTİYORUZ

Haftasonu karşılaşacakları İsaörenspor maçı ile alakalı değerlendirmede bulunan Ulu,?Önümüzde İsaörenspor maçımızvar.Yapmış olduğumuz hatalardan ders alarak bu maça hazırlanıyoruz. Ligde ilk puanımızı bu hafta kazanmak istiyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24