www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CERRAH BELEDİYESİ, İNEGÖLSPOR’UN DEPLASMAN MASRAFLARINI KARŞILAYACAK

CERRAH BELEDİYESİ, İNEGÖLSPOR’UN DEPLASMAN MASRAFLARINI KARŞILAYACAK

İnegölpsor’u tesislerde ziyaret eden Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Cuma günü oynanacak olan Kırıkhan Belediyespor maçının tüm masraflarını belediye olarak karşılayacaklarını açıkladı.

Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, önceki gün İnegölsporlu futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp Başkanı İlhan Korkmaz’ı tesislerde ziyaret etti. Eli boş gitmeyen ve ziyarette sporculara baklava ikramında da bulunan Başkan Karaman, burada yaptığı açıklamasında Cuma günü Hatay temsilcisi Kırıkhan ile oynanacak olan maçın tüm deplasman giderlerini Cerrah Belediyesi olarak karşılayacaklarını söyledi. Karaman, lider İnegölspor’a başarılar diledi.

İnegölspor’un Yanındayız

Ziyarette bir konuşma yapan İsmail Karaman; İnegölspor’un İnegöl’ün çok önemli bir markası olduğuna dikkat çekerek; “Tabi toplumun büyük kesimi de futbolla çok ilgili, dolayısıyla biz de ilgiliyle izliyoruz. İnegölspor’umuzun bu sene başarısı takdire şayan. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizse de, nihayetinde grubunun lideri. İnşallah sezon sonunu da şampiyon olarak tamamlayacak diye umut ediyoruz. Bu anlamda biz de bugün futbolcu kardeşlerimiz ve yönetim kurulumuzu ziyaret etmek istedik. Onlara moral vermek, yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Ağzımızın tadı bozulmasın diye bir de ikramımız oldu” dedi.

Kırıkhan’dan Yılbaşı Hediyesini Alıp Döneceğiz

Takıma küçük de olsa destek vermek istediklerini anlatan Karaman; “Bunun yanında biz de Cerrah Belediyesi olarak, Cuma günü oynanacak olan Kırıkhan Belediyespor maçıyla ilgili kulübümüzün, takımımızın tüm masraflarını üstlenmiş olduk. İstiyoruz ki bu küçük desteğimiz sahada futbolcularımıza da moral olsun. Ben tüm sporcu kardeşlerimize, teknik heyete ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Ben de takımla birlikte Kırıkhan’a gideceğim. İnşallah Kırıkhan’dan yılbaşı hediyesini alıp döneriz” açıklamalarında bulundu.

Birlik Olursak Şampiyon Da Oluruz

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise; Karaman’ın kulübe maddi ve manevi desteklerini esirgemedikleri için hem gurur duyduklarını, hem de mutluluk duyduklarını belirterek; “Her zaman söylediğimiz gibi, eğer birlik olursak, yüreklerimiz bir atarsa, uzun yıllardan beri özlemini duyduğumuz 2. Lige inşallah el birliği ile gönül birliği ile çıkarız. Başkanımıza Kırıkhan deplasmanı için tüm giderlerimizi karşıladığı için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Başkanımız maça da gelecek, inşallah İnegölspor’umuzu hep birlikte destekleyerek yılbaşı hediyemizi de alıp İnegöl’e döneriz. Başkanımızın bu desteğini diğer esnaflarımıza ve Sivil Toplum Örgütlerine örnek olmasını da temenni ediyoruz” ifadelerinde bulundu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19