www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CERRAH´A PAZARYERİ KURULACAK

CERRAH´A PAZARYERİ KURULACAK

İnegöl Belediyesi, Cerrah Mahallesinde 35 civarında tezgahın yer alacağı butik pazaryerinin yapımı için çalışmalara başladı.

İnegöl Belediyesi, Cerrah Mahallesi´nde 35 civarında tezgahın yer alacağı butik bir pazar alanı yapımı için çalışmalara başladı. 1200 m2´lik alanda projelendirilen çalışmayla hem bölgedeki vatandaşların pazar ihtiyacını giderecek, hem de yoğun piknikçi ağırlayan Cerrah Mahallesi´ne gelenlerin ihtiyaçlarını giderecek bir pazar alanı oluşturulması planlanıyor.

 

Yapımına başlanan pazar alanını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, mahalleden gelen talepler üzerine projenin startını verdiklerini kaydederek; ?Bugün Cerrah Mahallemizde yapımına başladığımız mini pazaryerini yerinde incelemek üzere buradayız. Arkadaşlarımız bu alanda, mahallemizden gelen talepler doğrultusunda çalışmalar hazırladılar ve bu çalışmaları şuanda sürdürüyoruz. Burada yaklaşık 1200 m2´lik alanda arkadaşlarımız 35 civarında tezgahın olacağı şekilde bir düzenleme yapıyorlar. Tabi burada zemin iyileştirmeleri, dolgular ve etrafındaki tretuvar uygulamaları neticesinde burada güzel ve mini bir butik pazaryeri ortaya çıkmış olacak? dedi.

-------------------------------------------

Belediye Başkanı Alper Taban, dün beraberindeki Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri ve bazı meclis üyeleriyle birlikte yapımına başlanan Pazar alanını yerinde inceledi.

 

Cerrah´ın piknikçilerin de uğrak mekanı olduğunu hatırlatan Taban, ?Biliyorsunuz özellikle Cerrah bölgemiz hem yeşil alan açısından çok zengin bir alan. Burada gün içerisinde ve hafta sonları da çok yoğun piknikçilerin olduğunu görüyoruz. Burada biraz daha özellikle köylerimizde yetişen, Cerrah bölgemizde yetişen ürünlerin sergilenmesi noktasında güzel bir pazaryeri olacak. Buraya gelen misafirler de buralardan alışveriş yapabilme imkanına sahip olacaklar. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah çalışma tamamlandığında burada tezgah alanları da oluşturulup esnaflarımız belirlenecek ve süreç başlamış olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Şehrimiz için güzel bir kazanım olacak? diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19