www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cerrahlılar Geleneği Bozmadı

Cerrahlılar Geleneği Bozmadı

İnegöl´e bağlı Kırsal Cerrah Mahallesi Camiinde her sene düzenlenen aşure ikramı geleneği bu senede devam etti. Cuma namazı çıkışı 3000 kişilik aşure ikramı yapıldı.

Muharrem ayında birçok STK, Cami, Dernek ve hayır sever vatandaşlar aşure ikramlarında bulunuyor. İnegöl´de aşure ikramları artık geleneksel hale getirildi. İnegöl´e bağlı kırsal Cerrah Mahallesinde uzun yıllardır devam eden ve geleneksel hale getirilen aşure ikramları bu senede devam etti. Cerrah mahallesi camiinde Cuma namazı sonrası 3 farklı noktada toplam 3000 kişilik aşure ikramında bulunuldu.

Kırsal Cerrah Mahallesinde bulunan esnaflar, camii derneği, Sevdam Cerrah köyü Derneği ortaklığında düzenlenen aşure ikramına İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan yardımcıları, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Ersan, Ak Parti yöneticileri, Ak Parti Meclis üyeleri ve bir çok vatandaş katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sevdam Cerrah köyü Dernek Başkanı Meryem Bağdemir, Her sene düzenli olarak yapmış oldukları aşure etkinliğini geleneksel hale getireceklerini belirterek; ?Bu gün bizleri kırmayarak etkinliğimize katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´a, yardımcılarına, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´a teşekkür ederim. Güzel bir etkinlik oldu. Tüm Cerrah halkı burada, dışardan gelen misafirlerimiz burada. Başta cerrah esnafımıza, halkımıza  ve Sevdam Cerrah Köyü derneği üyelerimize teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00