www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CERRAHSPOR´DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

CERRAHSPOR´DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

2. Amatör Küme 9. Grup´ta mücadele eden temsilcilerimizden Cerrahspor, İsaörenspor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Cerrahspor Antrenörü Murat Ulu, İsaören karşılaşmasının keyifli ve centilmence geçecek bir maç olacağını ifade etti.

2.Amatör 9.Grup´ta mücadele eden Cerrahspor, Kurtuluş Sahası´nda karşılaştığı Akhisar Demirspor´a 3-1 yenildi. Cerrahspor Antrenörü Murat Ulu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

FUTBOLDA İSTİKRAR ÖNEMLİ

Ulu, ?Geçtiğimiz hafta oynadığımız Akhisar Demirspor maçında oyun olarak istikrarı yakalasak da skor olarak yakalayamadık. Rakibimiz Akhisar Demirspor bulunduğumuz ligin üzerinde kaliteli ve tecrübeli sporculardan oluşmakta. Bu sezon takım oyununda da çok başarılı maçlar çıkardılar. Bunun bilincinde maça çıkıp çok iyi mücadele etmemize ve pozisyonlar bulmamıza rağmen çok basit goller yiyerek maçtan 3-1 mağlup ayrıldık. Akhisar Demirspor futbolcularını ve teknik sorumlusu Mustafa hocamı galibiyetlerinden dolayı kutlarım. Skor ne olursa olsun sergilediğimiz oyun ve sporcularımın saha içerisinde göstermiş oldukları iyi performans, hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla İlerlediğimizi gösteriyor. Bu da beni ve yönetim kurulumuzu memnun etmektedir.?

HEDEF İSAÖREN

?Bu hafta oynayacağımız İsaörenspor maçı hazırlıklarımıza tam kadro devam etmekteyiz. Zevkli ve centilmence bir maç olması dileğiyle tüm sporseverleri maçımıza davet ediyoruz. Bu arada Cerrah Gençlikspor camiası olarak geçen hafta sakatlanan Miraç Yaman kardeşimize acil şifalar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25