www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cerrah´ta silahlı yaralama

Cerrah´ta silahlı yaralama

Cerrah Mahallesi´nde meydana gelen olayda tartıştığı şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutulan 17 yaşındaki genç hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre Çiftlik Mahallesi´nde ikamet eden 17 yaşındaki Erkan A. ve arkadaşları Cerrah Mahallesi´nde motosiklet ile gezmeye çıktı. Motosiklet ile gezdikleri sırada seyir halinde bulunan bir otomobilin şoförü ile tartıştılar. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakınca otomobil sürücüsü Alaaddin E. isimli şahıs kavganın hemen ardından evinde bulunan tabancayı alarak gençlerin yanına geldi. Alaaddin E, yanında getirdiği silahla rastgele ateş açması sonucu silahtan çıkan kurşunlardan biri 17 yaşındaki Erkan A.´ya isabet etti.  Sırtından vurulan genç yaralandı.

 

Kanlar içinde kalan genç arkadaşları tarafından özel bir otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.  17 yaşındaki genci ateşli silah kullanmak suretiyle yaralayan Alaaddin E. isimli şahıs İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalandı.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber veFotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19