Çevre kirliliğine izin yok

Çevre kirliliğine izin yok

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kozluca yolu üzerinde konar-göçerlerin çevre ve görüntü kirliliği oluşturan çadırlarını kaldırdı.

İnegöl Belediyesi, şehir dışından gelen ?konar-göçer´ diye tabir edilen vatandaşların çevrede gelişi güzel şekilde kurdukları çadırları kaldırdı. Kozluca yolu kenarına yerleşerek çevre ve görüntü kirliliğine yol açan çadırlara İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler müsaade etmedi.

 

10 ÇADIR KALDIRILDI

Vatandaşlardan gelen yoğun şikayeti de dikkate alan Zabıta ekipleri göçebe şeklinde yaşayanlara çadırları kaldırmaları konusunda uyarıda bulundu. Atıklarını çevreye rastgele de atarak kirliliğe neden olanların uyarıları dikkate almamaları üzerine Zabıta ekipleri harekete geçti. Geniş güvenlik önlemleri altında İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgedeki 10 çadırı kaldırarak, şahıslara da bir daha çadır kurmamaları konusunda uyarı ve ikazlarda bulunmayı ihmal etmediler.

 

ŞEHİR DIŞINA ÇIKARTILDILAR

Çevredeki çöpler olay yerinde bekletilen kamyonlara yüklenirken; görüntü ve çevre kirliliği ortadan kaldırıldı. Herhangi bir gerginliğin yaşanmadığı çalışma sonrası şahıslar şehir dışına gönderildi.

 

TEMİZ BİR ÇEVRE ŞEHRİN AYNASIDIR

Ayrıca İnegöl Belediyesinin bundan sonra temiz bir çevre şehrin aynasıdır düsturuyla hareket ederek, İnegöl´e yakışmayan, insan ve çevre sağlığını tehdit eden bu görüntülere asla izin vermeyeceği belirtildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22