www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CEZALI OYUNCU OYNATTILAR

CEZALI OYUNCU OYNATTILAR

Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu N. Kamuran Balkan, U-17 Klasman Ligi´nde karşılaştıkları Yenişehir Belediyespor´un cezalı oyuncu oynatarak bir skandala imza attığını belirterek, gerekli itirazların yapılarak bu ihlale imza atanların cezalandırıl

U-17 Klasman Ligi´nde Yenişehir Belediyespor ile karşılaşan Gençlergücü Spor Kulübü, rakibin cezalı oyuncu oynattığını tespit ederek gerekli mercilere şikâyette bulundu.

RAPORLAR SUNULDU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Balkan, ?U-17 Ligi´nde ilkyarı maçları sonucunda oynadığımız 9 maç sonunda 9 galibiyet alarak 27 puan topladık ve grupta yenilgisiz liderliğimizi ilkyarı itibarı ile tamamladık. U-17 Klasman Ligi´nde açıklanan statü gereği gruplarında ilk 2 sırada yer alacak olan takımlar Elit Lige yükseleceklerdir. Bu doğrultuda 2. sırada olan Yenişehir Belediyespor ve Gazipaşa Spor takımları önünde 7 puan fark ile liderliğimizi sürdürüyoruz. İkinci yarının ilk maçında grup ikincisi Yenişehir Belediyespor takımı ile 24 Aralık Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geldik. Maç başında rakibimiz Yenişehir Belediyespor takımının cezalı futbolcu oynattığını tespit ettik ve bu tespitimiz neticesinde Futbol Talimatları gereği kural dışı hareketlerde bulunan kulüp ve futbolcuların gerektiği şekilde ceza alacakları gayet net bir şekilde ifade edilmiştir. Bu tespitimiz neticesinde oluşan gergin ortam sebebi ile maç içinde 5 as futbolcumuzu oyundan çıkararak olası sakatlıklardan korumaya çalıştık. 90 dakika sonunda maçı 5-0 gibi bir skorla kaybettik ancak belki de sezonun maçı olarak nitelendirilecek maçı rakip takımın ayak oyunları sonucunda 3-0 lehimize sonuçlanacak. Maç öncesi her iki takım esame listelerini tamamlayıp hakem triosuna teslim ettiğinde esame listesinde ismi olmayan ve bir önceki maçta 2 maç ceza alarak cezalı duruma düşen Orhan Dağyar isimli futbolcunun sahada yer aldığını tespit ettik. Devre arasında durumu Hakem Mustafa Bahçeci´ye ifade ettik ve gereken itirazımızı yaptık. Hakem tarafından yapılan incelemeler futbolcuya sorulan bazı özel sorulara cevap verememesi sonucunda haklılığımız kabul gördü.?

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSINLAR

?Cezalı futbolcu oynatan Yenişehir Belediyespor takımı ile ilgili İtiraz dosyamızı hazırladık ve İl Futbol Tertip Komitesi Başkanlığına gönderdik. Hakem ve gözlemci raporları ile birlikte dosyamız birleştirildiğinde İl Futbol Disiplin Kurulu maçı lehimize 3-0 tescil edeceği gibi Yenişehir Belediyespor Kulübü yöneticisi ile cezalı olduğu halde sahaya çıkan futbolcuyu da cezalandıracağını bekliyoruz. Kazanma hırsı ile türlü türlü entrikalar yapan bu tarz yönetici ve futbolcuların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini düşünüyor, Yenişehir Belediyespor kulübünün yapmış olduğu bu skandalın son olmasını temenni ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00