CHP´de Görev Dağılımı

CHP´de Görev Dağılımı

3 Aralık´ta olağan kongresini gerçekleştirerek Necmi Demir´i yeniden Başkanlığa seçen Cumhuriyet Halk Partisi´nde görev dağılımı yapıldı.

Necmi Demir Başkanlığında oluşan Cumhuriyet Halk Partisi, önceki gün düzenlediği toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi.

CHP´DE KAYBEDEN YOKTU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, ?İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi olarak 03 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz kongremiz neticesinden 213 oydan 109´unu alarak yeniden seçilmiş bulunmaktayız. Bilindiği üzere partimizde icra edilen kongreler bir demokrasi şöleni havasında geçmektedir. Seçim süresince demokrasi adına güzel ve seviyeli bir rekabete girmiş olduğumuz bu demokrasi şöleninde katkısı olan bir diğer adayımız Kemal Torun´a da huzurlarınızda bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi´nde kaybeden yoktur. Kazanan daima partimizdir, davamızdır, demokrasimizdir. Bugünden itibaren yeni yönetim kurulumuzla görevimize hız kesmeden devam edeceğiz. İnegöl´de sorun odaklı değil, çözüm odaklı, üreten bir siyaset izleyeceğiz. Bizim CHP İnegöl İlçe Örgütü olarak tek bir amacımız var; daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir İnegöl için neler yapabiliriz, ne gibi çözümler üretebiliriz? Çocuklarımıza, gençlerimize güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz.Biz yönetim kurulu olarak eski üyelerimizin deneyim ve tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden faydalanarak partimizi İnegöl´de hak ettiği yere ulaştırmanın gayreti içinde olacağız.Yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısı neticesinde yapılan görev dağılıma göre başkanlığa Necmi Demir, İlçe Sekreterliğine Yasemin Soydan,Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ünal Güner, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Hüseyin Ertan Başdere, Örgütlenme ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Erkan Dönmez,Köy ve Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Erdoğan Turan,Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kollarından Sorumlu Başkan YardımcılığınaTezcan Tunç,Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan YardımcılığınaKemal Aygen, Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ahmet Fevzi Taşbaş, Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Sabri Ürpermez, Esnaftan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ömer Oğuz, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Muzaffer Atila, İlçe Saymanlığına Mümin Kınabaş, İlçe Eğitim Sorumluluğuna Saniye Şimşek, İlçe Bilişim Sorumluluğuna Ebru Karataş getirilmiştir. Yönetim kurulunda bulunan ve görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diler. Ülkemiz adına güzel ve hayırlı işler yapmayı temenni ederim? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07