CHP´DEN AFİŞ TEPKİSİ

CHP´DEN AFİŞ TEPKİSİ

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, referandum öncesi yürüttükleri Hayır kampanyası kapsamında astıkları afişlerin provokasyoncular tarafından bir bir yırtıldığını belirterek bu tahammülsüzlüğü şiddetle kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, referandum öncesi sürdürdükleri Hayır kampanyası kapsamında İnegöl´de çirkin saldırılarla karşı karşıya kalındığını belirtti.

ADALETTEN VE DEMOKRASİDEN BAHSEDİLEMEZ

Konu ile ilgili konuşan Başkan Demir, ?Referandumla ilgili sistemli olarak ?HAYIR´ yazılı afişlerimiz yırtılıyor.Cumhuriyet Halk Partisi olarak referandum kampanyası için devletten hiçbir maddi destek almadan Referandum için ?HAYIR´ kampanyası yürütmeye çalışıyoruz.Yaklaşık olarak bir aydır İnegöl´de çeşitli yerlere asılmış olan ?Evet´ kampanyası için donatılmış afiş ya da Billboardların hiçbirisine zarar verilmemiştir.Bizler demokrasi ve eşitlik ilkesini benimsemiş bir partiyiz.Herkesin görüşüne saygı duyulmasını içselleştirmiş olduğumuzdan hiçbir Evet afişine zarar vermeyi asla düşünmedik ve zarar verilmesini de onaylamıyoruz.Yasalar gereği son bir hafta içinde, partimiz üyelerinden alınan aidat ve bağışlar ile yaptırdığımız Billboardların sistemli olarak yırtılmasından sonra ?tekrar-tekrar´ bu Billboardları yaptırdık.Bu seçim kampanyasında afişlerimizin yırtılması İnegöl´deki partili ve gönüllü vatandaşlarımızı üzmüştür.Bu konuda bilgisi olan vatandaşlarımızın tarafımıza bilgi vermesini rica ediyoruz.Provokasyoncuların tespit edilip emniyet güçlerince gerekli işlemlerin yapılacağına inanıyoruz. Bu davranışların görüldüğü ortamda adalet ve demokrasiden bahsetmek mümkün değildir ve bu tahammülsüz davranışı şiddetle kınıyoruz. Takdir İnegöl halkınındır? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32