CHP´DEN, ÇELİK´E ZİYARET

CHP´DEN, ÇELİK´E ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetim kurulu üyeleri, yönetime gelmelerinin ardından kendilerini ziyaret eden Ziraat Odası´na iade-i ziyarette bulundular.

 

Önceki akşam Ziraat Odası makamında gerçekleştirilen ziyarette Büyükışıklar ve yönetim kurulu üyeleri, Oda Başkanı Sezai Çelik ve yöneticileri ile istişarelerde bulundular.

 

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?CHP İlçe Başkanlığına seçildikten sonra bizlere ziyarete gelen oda ve kurumlara iade-i ziyarette bulunmaya başladık. İlk ziyaretimizi Ziraat Odası ile gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz devam edecek.Hoş sohbet ortamında geçen bir ziyaret oldu. Tarım ve hayvancılığı gündeme getirdik. Türkiye´deki tarım ve hayvancılığın gelmiş olduğu noktadaki sıkıntı ve endişelerimizi kendilerine aktardık. Zaten Bursa Milletvekilimiz Sayın Orhan Sarıbal´ın da bu konuda meclise vermiş oldukları soru önergeleri mevcuttur. Arkadaşlarımız da bu konuyu detaylıca biliyorlar. Bunun haricinde maalesef ki Türkiye´de verilen şehit haberlerini konuştuk. İç ve dış karışıklıkları, ekonominin geldiği noktayı konuştuk. Güzel bir ziyaret oldu. Bizleri kabul ettikleri içinkendilerine teşekkür ederiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00