CHP´den hükümete destek

CHP´den hükümete destek

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Ülkemizde terörün bir an önce bitmesi için ne gerekiyor ise yapılmasını hükümetten ivedilikle istiyor ve bu konuda destekliyoruz? dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Necmi Demir, Lice ve Şırnak´tan gelen şehit haberleri üzerine açıklamalarda bulundu.

?KOMŞUDA YANGIN VARKEN SENİN KORUNMAN İMKÂNSIZDIR?

Konu ile ilgili konuşan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Bugün, yurdumuzun her yerinde yüreğimiz yine şehit acılarıyla kavruldu.Ayyıldızlı bayrağımızın gönderden inmemesi, ülke birliği ve bütünlüğünün sağlanıp korunması için mücadele eden kahraman şehitlerimizi sonsuzluğa uğurladık.Allah´tan şehitlerimize rahmet, acılı ailelerimize ve halkımıza başsağlığı diliyoruz.Ülkemizde terörün bir an önce bitmesi için ne gerekiyor ise yapılmasını hükümetten ivedilikle istiyor ve bu konuda destekliyoruz.Yurtta barış, dünyada barış perspektifi içerisinde bölge barışına katkı sunacak davranış ve kararlılık çok önemlidir.Komşuda yangın varken senin korunman imkânsızdır.Bunun için ülke, bölge ve dünya barışı çok önemlidir.Buna katkı sunmalıyız.Ancak, bu barış emperyal emeller ve planların karanlık kutusu olan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve BOP eşbaşkanlığı ile böbürlenmekle olmaz.Çünkü bölgemizde etnik ve dinsel farklılıklar emperyalistler tarafından desteklenip beslenmektedir.Emperyalist ilişkilerden uzak, tam bağımsızlığı önceleyen ve hedefleyen kararlılıkla ülkemizde iç barışı, bölgemizde devletler hukukuna saygılı bölge barışını inşa edebiliriz.Buna devlet aklıyla bakmak ve katkı sunmak gerekir.Yurtta ve dünyada barışı tesis etmek, insan hakları ve özgürlükler geliştirilip güçlendirilmelidir.Her türlü terörü şiddetle kınıyor, halkımıza ve şehit ailelerine sabırlar, şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Tüm TÜRK milletinin başı sağolsun? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07