www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CHP´den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

CHP´den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

CHP İnegöl Kadın Kolları, yardımseverler tarafından kendilerine iletilen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdılar.

Konu ile ilgili konuşan CHP İnegöl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu, ?Ülkemizde vatandaşlarımızın yaşam koşulları her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Bizler

vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda hayatlarını sürdürmeleri için sosyal politikalarımızı, her zaman her yerde anlatıyoruz.Bir ülkenin vatandaşlarına sosyal yardımlar yapması, o devletin asli görevidir.Ancak bizler de mübarek Ramazan ayının asli koşulu olan ?paylaşmayı´ asil görev edindik. ?Veren el, alan elden daha hayırlıdır. Yardım etmeye, geçimini üstlendiğin kimselerden başla! Sadakanın hayırlısı, ihtiyaç fazlası maldan verilendir.´ hadisinden yola çıkarak, yardımsever vatandaşlarımızın isimlerini saklı tutarak bizlere ilettikleri yardımları elimizden geldiğince gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştık.Yardımlarımız ulaştırdıktan sonra bizlere mesaj gönderen bir vatandaşımızın mesajı bizleri hem mutlu etti hem de içimizi burktu.Daha önce kimsenin kendilerini ziyaret etmediğini ve bizleri görünce çok şaşırdıklarını özellikle de devlet kanalından kimsenin yardımının gelmediğini belirtiyor.Bizlerin de merak ettiği konu ise devlet tarafından yapılan yardımların kimlere verildiğidir.Son olarak sizlerin aracılığı ile tüm İslam âleminin ve İnegöl halkının Ramazan Bayramlarını kutlar hayırlara vesile olmasın dileriz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01